LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 13 mars 2008

Julen varar ända till påska!

Av Mynta - 13 mars 2008 14:26

Nu måste jag se till att få ner julbelysningen från vildplommonträdet! Har inte velat ta ner den tidigare, eftersom det lilla extraljuset den gav var precis vad man behövt alla mörka morgnar och kvällar. Men nu måste den ner - nu har vi ljust när vi vaknar, och mörkret kommer inte över oss förrän vid 19-tiden.


På tal om påsk - jag skulle fundera ut en ny påskflagga att hänga ut utanför dörren. Hittade ett tyg här hemma som kunde passa bra. Rullade ut det på golvet för att få lite överblick, och då...



...hände det här...



Vadå? Är jag ivägen eller nåt??



Snyggt tyg, förresten - vad hade du tänkt göra med det...? Gäsp.


Typiskt bullterrier. Vill alltid vara i centrum.


Får se hur det blir med flaggan. Brukar inte bli så avancerat.


Åt precis lyxbrunch. Hittade räkor & dill i frysen, yoghurt & majonnäs i kylen samt ägg i farstun (låter som jag har frigående hönor där; fniss!).

Det blev till omelett med räkröra...mumsigt.


Dags för kaffe. Sedan måste jag köra några tvättar i maskinen...och sedan måste jag...usch, nu blev det många måsten. Återkommer när samvetet har klarnat lite.

 
 
Anitha

Anitha

13 mars 2008 14:44

Åååh, vilken brunch! Jag är officiellt avis. Fast när jag tänker efter, så har jag nog alla ingredienser, förutom dillen...hum, hum, kanske kan bli nåt gott framåt kvällen då ;-)

Vilket härligt tyg! Förstår mycket väl att lilla gräddbullen ville provsitta lite på det. Hehe.

http://femman.bloggagratis.se

 
Helena

Helena

13 mars 2008 16:26

Tyget blir ju toppen som flagga , färg glatt å med hönor på . Kan inte bli bättre. Här hemma fortsätter tekniken att strula vilket har lett till ännu ett "surt" inlägg hos mig.Får lov att lägga in ngt trevligare i morgon igen.
Ha det gott kram Helena

http://minblogg-jag.blogspot.com

 
Helena

Helena

13 mars 2008 16:27

Åh kom på, tur för dig att hunden inte bestämde sig för att tömma anal körtlarna på ditt vackra tyg. Ha ha ,det hade sett ut !

http://minblogg-jag.blogspot.com

 
Ingen bild

Mynta

13 mars 2008 16:48

Helena: Hade hon MYCKET VÄL kunnat få för sig! Och då hade jag inte blivit så glad, det kan jag ju säga...
Då hade nog HELA tyget fått bli uteflagga - på direkten.

 
Helena

Helena

13 mars 2008 20:17

Ja du tur att jag har ström å dator. Utan bloggandet skulle allt va natt svart ;)

http://minblogg-jag.blogspot.com

 
Ingen bild

Lucia

13 mars 2008 21:38

Härlig lunch! Här sitter jag och blir alldeles kvällshungrig! Snyggt tyg, som du bara hade liggandes sådär bara ändå : ) Man skulle ha en sån där gräddbulle också faktiskt. Nu blev jag jätteinspirerad att göra en flagga jag med. Förr om åren hade vi en döskalle flagga på fasaden vid ytterdörren. Den var lite cool och annorlunda. Nu har vi ingen alls, men det kanske man skulle ändra på.
kram från Lucia


http://www.gavleveckan.se/blogg/visablogg.aspx?guid=5dae6606-65f9-41c1-ac00-ed22dfb43007

 
Ingen bild

Mynta

13 mars 2008 23:55

Lucia: Gör en flagga, vetja!
Hur enkelt som helst. Köp först vanlig fasadflagga MED hållare.Sedan rundstav på brädgården. Måla rundstaven i valfri färg. Köp valfri gardinstångsknopp (min=IKEA)
Leta roliga textilier.Klipp Sy. Häng upp!

 
/B

/B

14 mars 2008 18:27

Men ååååh, har du en bullis??? Min absoluta drömhund, men har alltid tänkt att de inte funkar ihop med alltför små barn?!
/B

http://www.lyckligagatans.blogg.se

 
Ingen bild

Persilja

14 mars 2008 20:31

Blir inspirerad att göra en flagga. Vi har ju dessutom riktig flaggstång så man skulle kunna göra en stooooor cool familjeflagga. Det har mina barn ofta pratat om. Alltid kul att ha en egen! Nåt för grannarna i byn att "prata" om! Fniss!

 
Ingen bild

Mynta

14 mars 2008 21:28

Persilja: Jaaa! Gör en stooor flagga! Lyllo dig som har flaggstång!! (Lyllo har jag nog inte sagt sedan mellanstadiet...)
En flagga som symboliserar dig och din familj. Med massor av färg & kärlek...
Jag vet att det pratas häromkring om alla mina olika flaggor. Folk undrar vad de står för; vad de betyder. De tycker nog att jag är lite udda.
- Men det bjuder jag på!

 
Ingen bild

Mynta

14 mars 2008 21:36

B: Japp, jag är en mycket stolt ägare av en bullis!! Hon är nog något av det bästa som hänt mig! En underbart envis och kärleksfull varelse som fullkomligt tagit mig med storm. Har aldrig känt så inför en hund förut (har haft flera tidigare - som jag också tyckt mycket om...). Jag tycker hon är det vackraste som finns. Kan aldrig riktigt se mig mätt på henne. Hon fascinerar mig hela tiden. En otrolig personlighet. Rätt fostrad (med fast & kärleksfull hand) är denna hundras en fantastisk familjehund. Rasen har dock fått oförtjänt dåligt rykte p g a oansvariga ägare...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25
26
27 28 29
30
31
<<<
Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Ovido - Quiz & Flashcards