LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 21 mars 2008

Snöstorm??

Av Mynta - 21 mars 2008 10:40

Vaknade imorse (kl 10 - säger man fortfarande att det är morgon då?), och vågade knappt hissa upp persiennen i sovrummet. Vilken vy skulle möta mig? Helvitt med tätt snöande i hård blåst? Mitt skräckscenario.


Var liksom beredd på detta...


Det verkar som om det blivit någon grad varmare än vad meteorologerna tänkt - snön vill liksom inte riktigt lägga sig. Lite mer snöblandat regn, typ.

Eller regnblandad snö. Vari ligger skillnaden, egentligen?

Nåväl, färden till svärmors påskmiddag blir av, och jag kommer att sitta hyfsat lugn i bilen...tror jag. Hoppas nu bara att det inte blir kallare till imorgon - då ska jag nämligen själv ut på vägarna för att ta mig till och från jobb. Himla massa ältande om snö och vägar nu. Men jag tycker faktiskt att det är jättejobbigt; blir överdrivet orolig när jag vet att det ska bli besvärligt ute på vägarna. Gruvar mig dagar i förväg och mår uselt...


Återkommer ikväll...


(Bilden ovan är lånad från Certek, Lunds Tekniska Högskola.)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lucia

21 mars 2008 17:06

Jag gillar inte heller att åka bil i snöigt väder. Här hos oss är vädret rena rama vilda västern. I två dagar har det varit helt snurrigt. Sol och blå himmel och efter fem minuter mörkt och snöstorm och så fint igen efter en stund. Och så där har det hållit på i TVÅ dagar!! Imorgon ska jag ut och halka på vägarna. Ska till Avesta och kolla in sonen som spelar hockeycup där. Ca 10 mil att köra. Hittar inte och har aldrig varit där tidigare så det blir lite spännande : )
Hoppas middagen hos svärmor var både god och trevlig!
kram från Lucia


http://www.gavleveckan.se/blogg/visablogg.aspx?guid=5dae6606-65f9-41c1-ac00-ed22dfb43007

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25
26
27 28 29
30
31
<<<
Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se