LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 25 mars 2008

Baglady?

Av Mynta - 25 mars 2008 09:28


Nej, det är faktiskt undertecknad (Ni vet - hon; esteten...). Blir man sådan här när man bloggar?

Vaknar, tittar ut - måste ut och ta lite bloggbilder!! Drar på sig närmsta kofta (ovanpå nattlinnet), ytterjacka och varma kängor. Tänker inte alls på grannar och andra (INTE bloggande människor...). Springer runt utomhus och hittar intressanta motiv. Nu är jag inte enbart konstig på grund av mina ständigt skiftande flaggor, nu är jag även en kuf med konstiga kläder och kamera.

Men - även det bjuder jag på!!


Det första jag stötte på:

Ledsna påskliljor.


Hjälp - hur går det för mina vänner i lekstugan? Kryssar ut mellan djupa snödrivor mot lekstugan...

Ajdå. Ser iinte bra ut. Ser faktiskt ihjälfrusna ut.

Spännande fortsättning följer.


Full sol och gnistrande snö framkallade detta:

Takdropp. Vilsamt ljud.


Nej, nu måste jag gå in! Kaffesugen...

Jamen, kolla min gamla brevpress som fått ny funktion - den har fått snömössa! Det som klänger runt om den är limefärgad Humle. Jättevacker på sommaren. Om den nu har överlevt, vill säga. Ibland har jag för bråttom med att ta ut växter i kylan...


Om en stund kommer väninnan. Vi ska ut och gå i snötyngd skog. Jag kanske ska ta med kameran??

-Ses!


 
ANNONS
 
Helena

Helena

25 mars 2008 10:28

Hallå vad läcker du är.... Känner igen mig i dig. Helt plötsligt kan jag komma på att måste ut å fota ngt i trädgården, snabbt som rackarns går det och vem tänker väll på hur man är klädd då ? Ja , är det ngn som sett mig då halvklädd liggandes i en konstig vinkel på backen för att fånga motiv och ljus i kameran så lär de väll ha undrat om jag e riktigt frisk ?!
Ser att du gjort bok test, det måste jag testa ! ha det gott Kram Helena

http://minblogg-jag.blogspot.com

 
Ingen bild

Lucia

25 mars 2008 16:15

Hahaha, ja det där är lite jag också. På somrarna går jag ofta ut i nattlinne och gummistövlar i trädgården på morgonen. Det är en vanlig syn för våra grannar : ) Är inte heller mycket för att byta om när jag ska jobba i trädgården. Maken ruskar på huvudet när jag står jordig i rabatten i lite "finare" kläder direkt från jobbet. Har liksom inte tid att byta om, det som måste göras måste göras NU.
Kram på dig!

 
Ingen bild

Persilja

27 mars 2008 10:19

Snygging!
Jag tycker du ser alldeles normal ut jag! (Men det är ju jag det...)
Underbar rostig plåtkruka!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25
26
27 28 29
30
31
<<<
Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se