LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 27 mars 2008

Hej igen!

Av Mynta - 27 mars 2008 13:34

Nu är jag här igen. Blev ofrivilligt bloggfri igår. Först var jag iväg och jobbade. Sedan hade sonen kompis här som sov över, och de LANade hela dagen (och natten kändes det som...). Dottern hade lagt beslag på husets enda kamera, så då kände jag att det var lika bra att lägga ner alla tankar på att blogga.

Men idag är jag här igen. Provade precis att lägga in en liten filmsnutt  av mig och mina fötter ute i vårsolen. Ville dela med mig av fågelkvitter och takdropp. Gick ju inte. Så här kommer en stillbild. Ni får försöka föreställa er starars, koltrastars, talgoxars och lärkors kvitter i bakgrunden. Samt att jag viftar på fötterna ibland...


Lakanet i bakgrunden har sonens kompis sovit på. Lite längre bort, utanför bild, hänger täcket med påslakan på. Har hängt ut det på vädring, eftersom dottern antagligen ska ha kompis som sover över inatt. Är man lat om man gör så; alltså bara vädrar innan nästa ska använda det? Tycker jag har tvätt så det räcker...


Annars är det väl lite baglady-varning även på detta foto - mina 10-kronors inneskor är inte de vackraste - men de är så sköööna!

Hur kan man sälja dessa skor för 10 kr? Vem har gjort dem? Vad har de kostat att producera och frakta (både ekonomiskt och miljömässigt)?

Hur är arbetsförhållandena för den som tillverkat dem?

Usch, nu skäms man lite. Var det dumt av mig att köpa? Vad skulle jag gjort istället? Virkat eller tovat egna? Kan inte. Men kanske kan lära mig?


Nu ska jag faktiskt iväg ut på vägarna igen. Först till en loppis, sedan till Systemet (Påsklooov!!!!), och sist till mataffären. Här kom mina intressen i "värderingsordning". Skojade bara.


Ska se om jag kan smussla med mig kameran...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lucia

27 mars 2008 20:19

Ser onekligen jätteskönt ut där i solen. Här har det blåst sviniga vindar hela dagen trots solsken. Tur man har jobbat ; )
Gillar din baglady stil skarpt hörru!

http://www.gavleveckan.se/blogg/visablogg.aspx?guid=5dae6606-65f9-41c1-ac00-ed22dfb43007

 
Ingen bild

Persilja

28 mars 2008 23:49

Klarar nästan inte av denna bilden. Blir svart av avund, morr!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25
26
27 28 29
30
31
<<<
Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se