LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 28 mars 2008

Sol ute, sol inne...

Av Mynta - 28 mars 2008 11:21

...mummel, mummel...sol i sinne...

Hur är det nu man säger? Har glömt. Men kontentan är i alla fall att mitt sinne blir soligt av att se solen komma fram därute. Ser att det blåser rätt bra, samt att termometern (NYA termometern!) visar strax över 6 plusgrader. Kan nog vara en rätt "bitig" vind då. Får känna efter när jag går ut med min gräddbulle.


I ett av mina söderfönster står numera två svartröda vänner:

Min Oxalis som jag köpte på ICA igår. Målade ju om en kruka. Visst blev det fint med svart kruka? Älskar när solen lyser igenom bladen och den där intensiva vinröda färgen kommer fram...


Nu står denna nyinflyttade vän tillsammans med en riktig "gamling" (som behöver planteras om...). Gamlingen är en sorts succulent som jag glömt namnet på. Den har ett roligt växtsätt, tycker jag. Gillar när den slingrar iväg sådär "tanigt". Blir liksom som en skulptur.

Nu kan de stå där tillsammans och lysa blodröda i solen!


Förresten, igår på ICA köpte jag även denna (blev lite mycket bonushandling - men den var ju så billig!):

Är dock liiite kluven till den; vet inte om en betongsnäcka är så "kul". Tror jag ska ut och gömma den i någon rabatt, så att den får lite grön patina. Kostade faktiskt endast 19:90. (Ja, jag vet; 20 kr - låter bara billigare med 19:90...)

Nu när jag tittar på bilden av den påminner den faktiskt om ett kvinnobröst - och då blev den ju genast lite vackrare, eller hur?

Eller är det bara jag som associerar konstigt?


Nej, in i duschen nu, kvinna! Nu är det dags att uträtta lite nyttigheter! Här kan du ju inte sitta hela dagen - hur skulle det se ut?

-Skäms!

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

28 mars 2008 14:14

"...sol i hjärta..."

http://pantarholmskajen.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Mynta

28 mars 2008 20:36

Javisst, ja!
Så säger man ju!
-Tack!!

 
Ingen bild

Persilja

28 mars 2008 23:55

Den var läcker den där suckulenten!
Jag diggar de där röda växterna! Brukar ha dem med rosa små blommor. Fast nu är jag så totalt slapp att inga växter överlever...Mina gröna fingrar håller på att bli...vet inte...vita?

 
Ingen bild

Mynta

29 mars 2008 09:30

Persilja: Jamen, det är ju bara vinterfärgen som dina fingrar har nu - de ändrar ju färg till gröna när solen & värmen kommer till dig också!! ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25
26
27 28 29
30
31
<<<
Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se