LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 31 mars 2008

Nytt vårhår...

Av Mynta - 31 mars 2008 10:47

...fick min lilla blomvas idag:Under morgonpromenaden med hunden fann jag dessa i skogen;

Vårstjärna, Vårlök, Vitsippa och Körvel (doftar lakrits om fingrarna nu...).-Syns kanske bättre ovanifrån?


Man kanske skulle skaffa sig själv lite nytt vårhår??

Sugen på lite extra färgtillskott nu när solen börjar titta fram lite oftare...


 
ANNONS
 
Ingen bild

galenPersilja

31 mars 2008 12:59

Aj! Det gör ont det gör ont men det går...
Att se dina gröna bilder med blommor det gör ont när man tittar ut på isgatan utanför.
Jag vill flytta till skåne jag vill flytta till skåne jag vill flytta till skåne...

 
Helena

Helena

31 mars 2008 13:13

Åh vårlök och vitsippor. Som jag längtar efter dessa ! Hoppas de dyker upp snart, vädret här är i alla fall varmare nu så jag hoppas att de inte dröjer.... Så länge får jag väll njuta av din bukett ! Kram Helena

http://minblogg-jag.blogspot.com

 
Ingen bild

Mynta

31 mars 2008 21:08

Perilja: Du är så välkommen, så! Jag lovar jag ska ta väl hand om dig om du flyttar hit!!

Helena: Jag tror inte det dröjer alltför länge innan du också har fina vårblommor hos dig! Ska plocka nästa bukett "till dig"...

 
Ingen bild

Lucia

31 mars 2008 22:33

Ääh du måste skämta!!!!Har ni såna härliga blommor i skogen redan??? Nog för att vi haft 12 plusgrader i dag och fått en rejäl försmak av våren men här syns inte ens en ynka tussilago.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25
26
27 28 29
30
31
<<<
Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se