LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 16 april 2008

Datoromgivning

Av Mynta - 16 april 2008 07:59


 När jag sitter vid vår stationära dator (och det gör jag ju ibland...), är jag omgiven av följande miljö:



På min högra sida finns bland annat skrivbord & fönster.

I fönstret står min egenhändigt omklädda och ommålade lampa. Den gör mig glad med sitt varma & pigga sken.



Strax under fönstret har min ständiga följeslagare sitt lilla krypin.

Buren är hennes tryggaste ställe. Hit går hon när hon tycker att något blir påfrestande eller obehagligt. I buren ligger hon också när hon är ensam hemma. Vill bara påpeka att vi aldrig stänger burens dörr - den står öppen jämt!



...fortsätter vi att panorera åt höger kommer vi till "telefonhörnan".

Vi har två linjer in till huset. Telefonen till vänster är min företagstelefon. Älskar den. Rummet som skymtar till höger är vårt lilla TV-rum/hall med hatthylla & skohylla (ser ni längst bort till höger?) med i stort sett enbart hörnsoffa & TV. Vi bor i ett litet hus!



Panoreringen fortsätter; nu har vi landat vid min vänstersida när jag sitter vid datorn. Här finns mitt "hobbybord", eller vad man nu ska kalla det. Här landar alla pågående projekt (notera bl a ouppfållade konfirmationsdukar samt mitt evighetsprojekt: operation sticka pulsvärmare...)

På översta hyllan har jag bl a tryckt in framtida lampskärmar i väntan på inspiration (tidigare loppisfynd i mitt bloggeri).




Sedan har vi då självaste datorplatsen, dit min näsa pekar just nu.

Ursäkta den sopigt suddiga bilden. (Det var förresten kanske bra - då kan ni inte se allt damm!!)

Lite rörigt och fullpackat med papper, böcker, pärmar, sladdar m m.

Vi bor ju som sagt i ett litet hus - det gäller att få in så mycket som möjligt på så liten yta som möjligt - både på bredden och på höjden.

-Compact living to the maximum!

På bilden visar skärmen hur det ser ut när jag laddar upp mina bilder på bloggagratis.se. Tar tiiid - en hel del bilder...


Hur ser det ut där ni sitter?

 
 
Susanne

Susanne

16 april 2008 08:49

ska ta kameran och antaga din utmaning...( om det var en?)
älskar din lampa ovan telefon hörnan! Å vovvens krypin mys.. förstår att hon vill ha en egen aldeles egen hörna.. skönt att se att fler lever kompakt :)

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persilja

16 april 2008 09:29

Ni har så himla mysigt! Jag älskar små hus! Det ger en ombonad känsla och sätter inredningsådran på prov! Jättekul att få se! Vill se mer kameravridningar i hall/tv-rum sovrum, kök! Nyfiken!
Ååå, idag hade jag velat gå där bland dina utslagna häggar! Pommac och jag hade kunnat gå på skogspromenad bland vitsippor och ofattbar grönska. Nåväl, jag ska gå på isen nu. Tack vare våra kalla nätter har vi skare och det är Pommacs absoluta favoritplejs; isen för där får han kuta helt fritt.

 
Johanna

Johanna

16 april 2008 13:18

Vad roligt att se hur du sitter! Såndär telefon vill jag oxå ha!! Jag är på jakt efter en sån...
Har lagt upp bilder på min egen datorplats nu! =)

Ha det bra, kram!

http://pantarholmskajen.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Mynta

16 april 2008 19:23

Susanne. Ja; ta det som en utmaning! Vill se hur det ser ut när du sitter och bloggar. Så kan man liksom få en inre bild av dig medan man läser din blogg. Lite häftigt.

Persilja: Tack för komplimangen. Ja, litet hus har vi; man måste tänka två gånger innan man köper någon ny pryl; "får vi plats med denna? Var ska vi ha den? Vad måste vi kasta?" ;)
Återkommer med fler panoreringar...
Hade ju varit jättemysigt att promenera tillsammans med dig och Pommac bland vitsippor och nyutslagen hägg. Gräddbullen nickar ivrigt här bredvid!

Johanna: Visst är telefonen fin! Den kommer från mitt föräldrahem. Älskar att hålla i den maffiga luren, samt att slå telefonnummer med nummerskivan!! Tror du kan få tag på en sådan rätt billigt på Tradera, annars!
Nu ska jag genast surfa över till din blogg för att kolla in DIN datorplats!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Ovido - Quiz & Flashcards