LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 22 april 2008

Kap?

Av Mynta - 22 april 2008 19:34


Var iväg och handlade idag. Skulle ju försöka få tag på senaste numret av tidningen Mama! Bloggvännen Persilja är ju med i ett jättefint reportage i den!

I mataffären snubblade jag över denna:

En rejält stor & uppstammad myrten!

Pris? 50 kr!! Brukar vara MYCKET dyrare...

Denna var den enda av sitt exemplar - såg liiite halvledsen ut - tar det som en utmaning att "få igång" den igen! (Ja, jag ska hitta en annan kruka - ser att denna är alldeles för liten...!)


En annan typ som också verkat lite halvledsen:

Kommer ni ihåg min "tåliga" Twiggy? INTE alls så tålig, kan jag ju meddela...

Har tagit ut den från sonens rum och skickat den till "rehab" på skrivbordet bredvid datorn. Har bättre koll på den här...


I ett tidigare inlägg här på bloggen som bl a handlade om mina kungsängsliljor, kommenterade "miri", och sa att hon också gillade kungsängsliljor. Hon sa även att de på danska kallades "vibeaeg" - vip-ägg, alltså. Blev såklart nyfiken på hur vipans ägg ser ut.

Bildgooglade och fann följande bild:

(Bilden lånad från Bioresurs)


Kan ju faktiskt tänkas vara rätt lika kungsängsliljornas mönstrade blad, eller hur? Just dessa ägg kommer från en tofsvipa.

 
ANNONS
 
Susanne

Susanne

22 april 2008 21:26

åhhhhh vad mysigt du bor skulle kunna bo just i den bygden utan problem tror jag det att du storm trivs... underbart!

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Helena

Helena

23 april 2008 08:46

Vilket kap du har gjort. Nu får vi hoppas att du lyckas blåsa liv i den...
Ha det gott , nu väntar jobbet ! kram kram

http://minblogg-jag.blogspot.com

 
Gry

Gry

24 april 2008 09:27

Vad mycket jag har missat de senaste dagarna. Härliga inlägg att läsa in mig på ;-)

Gillade ditt kärlekstema här under. Det finns mycket kärlek runt oss, det är bara att se den- eller hur? Vår bloggvän Persilja hade hittat så sköna servetter till dig, perfekt!

Gillar skarpt din by. Jag kunde inte tänka mig att motsätta mig en flytt dit ;-) Ert hus passar verklige in i miljön, sen är det ju gammalt också, eller hur?
Jättefina vyer!

Må så gott! Kram Gry

http://www.gry.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se