LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 27 april 2008

Pimpvarning!

Av Mynta - 27 april 2008 15:22


Ja, då var den pimpad och klar. Bättre blir det inte just nu.

Ser kalt och ensamt ut nu, utan blad och grönska runtom. Men det blir bättre sen när oxelhäcken bakom blir grön, tät och fin.

Vår gräsmatta är ju som sagt rena katastrofområdet.

Men hammocken blev väl fin?? (För att vara en ful möbel...)

Funderar på att måla stålställningen svart. Giter man det, tro?

 Eller är det överkurs?

 
ANNONS
 
Helena

Helena

27 april 2008 15:48

oh vilket mästerverk. Blev ju kalas bra. Tror som du att det skulle göra sig bättre med svart ställning.Det vore piffigt.

Apropå tossig gräsmatta så har jag en med . Stör mitt estetiska sinne så det får allt bli en kapning här med. Ville bara ge den en chans att växa till sig först innan klippning.
Så Bullen har tuggat dojja igen ! Hon e för go .. Äter hon upp delarna också eller nöjer hon sig glatt med att bara slita delar ? Tänker att det måste lätt bli stopp i hennes lilla " avlopps system " annars.
Ha det !

http://minblogg-jag.blogspot.com

 
Johanna

Johanna

27 april 2008 19:22

Men det blev ju SÅ SNYGGT!
Jag får ångest när jag ser hur duktiga och pyssliga alla är, syr och scrappar och fixar! Med min tumme mitt i handen så nöjer jag mig med att njuta av andras skapande!

Kram pårej!

http://pantarholmskajen.bloggagratis.se

 
Susanne

Susanne

28 april 2008 05:57

älskar hammockar vill ha en ska ha en någon gång när jag byggt upp en trädgård först.
din hammock är underbart pimpad--- ja måla den svart köp spray färg!

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persilja

28 april 2008 07:05

Oh, lala!!! Super duper! Jag vill också ha en hammock att byta tyg på! Vad duktig du är!

 
A

A

28 april 2008 07:43

Wow!!! Va' snyggt det blev!
Och visst skulle det bli ursnyggt med en svart ställning. :)

http://minsoffa.bloggagratis.se

 
Gry

Gry

28 april 2008 08:26

Först måste jag bara tacka dig återigen för din omsorg,du är otrolig!!

Hammocken blev jättesnygg! Jag skulle INTE besvärat mig att måla ställningen svart. Det hade säkert blivit snyggt, men jag gillar den som den är nu ;-) Vänta i alla fall tills grönskan slagit till ordentlig- det är mitt lilla tips! Jag är imponerad över vilken fart det är på dig, det är ju alldeles nyss du visade upp tyget, och nu är det redan klart. Energiknippe är du nog ;-)

Äsj, gräsmattor.... Bara det är grönt så spelar det ingen roll för mig. Men jag har ju blivit lite knasig de senaste åren. Lite mera bohemisk och laidback, tror jag. Om man inte är fantast och har trädgård (eller annat) som intresse eller hobby så spelar det väl ingen roll. Så känner jag. Varför ska allt vara så perfekt för? Nej, må gott och lev livet. Man ska ju njuta av den här fina årstiden, ha tid att sitta i hammocken och gunga också- eller hur?

Må så gott, min kära vän!

Kram Gry

http://www.baragry.blogspot.com

 
Ingen bild

Mynta

28 april 2008 08:33

Tackar ödmjukast för alla muntra tillrop!!
Ja, jag ska måla ställningen svart! Vilken sorts färg ska man använda, tro?
Sprayfärg hamnar överallt utom där den ska, tycker jag...

Helena: Jo, gräddbullen är visst inne i en tuggperiod. Måste vara vårkänslor, eller nåt!
Hon äter gärna upp det hon tuggat av, tyvärr! Därför är jag ALLTID "vaken" och försöker ha koll på henne. För det mesta hinner jag avlägsna skorester ur munnen på henne. Annars får man ha koll i några dagar efter, och se till att ALLT verkligen kommer ut ur systemet igen...

Johanna: Du kan, du med! Har du gett dig själv en ärlig chans?

Susanne: Jo, det är nog sant; jag har pippidille!! =)

Persilja: Ja! Köp en billig en och pimpa hejdlöst!

A: Tackar! Jo, det får bli en svart ställning, som sagt...

 
Ingen bild

Mynta

28 april 2008 08:41

Gry: Du & jag måste ha suttit och knappat vid våra datorer samtidigt!!
Jo, det är sant - kanske ska vänta och se vad jag tycker när det blivit lite grönare runt omkring...har ändå inte tid INNAN konfirmationskalaset som ska ske nu på lördag...
Gräsmattor, ja. Hade du sett vår hade du förstått att vi INTE lägger ner någon tid på den. JAG springer omkring med en handgräsklippare när den börjar se för j-g ut. Annars låter vi mossan, maskrosorna och allt det andra vara kvar! Dessutom är den enormt knölig och ojämn - risk för benbrott om man ger sig ut på den...
Jag gungade faktiskt i hammocken i kvällssolen igår. Mysigt att ligga och titta upp i det nya taket - finns mycket mönster och figurer att titta på!

 
Susanne

Susanne

28 april 2008 15:55

sprayen funkar bäst om du tar ställningen "och " lägger den på papp tex..annars fins det järnfärg--- hammarlacks är bra :)

http://supermamman.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se