LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 28 april 2008

Småfix

Av Mynta - 28 april 2008 08:41

 

Idag ska jag ge mig ut på första mat- och dryckinhandlingsturen inför konfirmationen på lördag. Kan ju inte handla ALL mat idag. Blir som en sorts trestegsraket - man får handla lite varje dag nu fram tills lördag. Kräver viss planering, eftersom det kan bli udda öppettider under onsdag & torsdag...

Tänkte i alla fall handla vin, cider, mineralvatten & läsk idag. Samt bl a torkade kikärtor som ska läggas i blöt och kokas innan jag kan göra hummusen.


Vet ni; idag är det sagt att det ska bli ÖVER 20 grader varmt hos oss här nere.

Jag ska faktiskt bära ut mitt kära olivträd idag, då.

Övervintrade, klena pelargoner åker nog också ut...

Nu är det snart försommar, hörnini!!

Må gott i solen - det ska jag!!


 
ANNONS
 
Susanne

Susanne

28 april 2008 15:42

vi är "smått " efter er men piteå i dag har +10 och sol.. innom nån dag kan jag kratta gräset börjar grönska närmast huset... men klart inga pellisar ut ännu! MYS..
Korser är underbart kanon snygg design....
avacado ja mmmmmmmm .. kul med konfirmander fest... synd att det är så långt annars hade man kommit och smakat hummus--ska härma dig med det ...ska jag ha till maten på valborg!

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Mynta

28 april 2008 22:56

Jaaa! Våren är på gång på riktigt i Piteå, också! Ja, korset är snyggt. Snyggt med den där brickan bakom...
Hummus är ett säkert kort! Ser fram emot att få äta det på lördag!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se