LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 28 april 2008

Kors!

Av Mynta - 28 april 2008 08:55


Måste ju förresten visa silverkorset jag köpt åt sonen till konfirmationen!

(Ja, nu blir det mycket konfirmation här - men det får ni tåla - bara denna vecka också...)


Skitsvårt att fånga det på bild utan att det glänser för mycket, eller utan att hela jag liksom avspeglas i korset...men jag tror ni kan få en viss uppfattning ändå om hur det ser ut.

Korset hänger i ett kort lädersnöre. Jag tyckte det var lite annorlunda.

Korset och "brickan" är ca 2 cm långt.

Tänkte ge det till honom på morgonen innan han sticker iväg till kyrkan.

Hoppas han tycker om det...


 
ANNONS
 
Gry

Gry

28 april 2008 09:46

Jättefint kors. Gillar att det är läder på, blir lite tuffare då. Är inte alltid förtjust i att ha läder till silver, men här var det helt perfekt. Det blir en jättefin present att få på morgonen.

Tycker det är kul att du visar mycket från komfirmationstemat. Dels är det betydelsefullt att få följa bloggvänner i deras vardag och dels är det nyttigt för mig som har konfirmanter i åren framöver. Börjar inte förän om tre år, men alla bra tips lagras i minnet vet du ;-)

Må så gott idag och passa på att ligga i hammocken och studera mönstret som silar solen!

Kram Gry

http://www.baragry.blogspot.com

 
Helena

Helena

28 april 2008 15:26

Det var ju jättefint kors.Snyggt med läderbandet som bryter av mot silvret. Det ger det en lite råare stil...

( Han läser inte din blogg då , får då vet han ju vad han får ???!! ) Hoppas han blir nöjd... Kram Helena

http://minblogg-jag.blogspot.com

 
Ingen bild

Mynta

28 april 2008 23:04

Vad kul att ni också tycker om korset! Gillade också lädersnöret. Ger liksom lite distans. I den åldern vill man liksom inte "överdriva". Med detta säger man något, men på ett "coolt" sätt. Förstår ni hur jag menar? Jag vill ju att han ska vilja ha det på sig utan att verka "hällörad". (Nu kan jag få många ovänner, men missförstå mig rätt, nu!)

Gry: Oundvikligt! Det kommer att bli mer under temat konfirmation denna vecka. Hav tålamod!
P g a ovanstående, har jag faktiskt inte haft tid att studera hammockens soltak - men min tid kommer! Vänta bara!!

Helena: Nej, han läser inte min blogg. Inte frivilligt. Tycker nog att mamma är lite pinsam...

 
Emma Var Dag

Emma Var Dag

29 april 2008 20:18

Älskar dina foton...det är så färglatt och härligt att följa din vardag :oD
//Emma

http://www.emmet.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Mynta

1 maj 2008 00:22

Emma: Hej! Vad kul att du tittar in! Är inne hos dig titt som tätt!
Följer DIN vardag också. All styrka åt dej.
Tycker du klarar dej HELT OK. Heja på!!
Är på din sida.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se