LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 13 juli 2008

Loppis!!!

Av Mynta - 13 juli 2008 20:23


Har varit en vända på sommarloppis!!


Följande inhandlades för liten peng:Detta måste vara riktigt konsthantverk!!

15 kr betalade jag - gillade den jättemycket - till vad? Vet inte...Denna typ av fat har jag alltid varit svag för - det blev fyra stycken á tre kronor......sedan hittade jag ju denna skål - gillar färgkombon och mönstret - den var även dekorerad på utsidan...

Lite dyrare, dock; 45 riksdaler...Glasflaska á 10 kr. Gillar formen......sedan är det ju det här med mej och fåglar... borde kanske anlita psykolog...? Fem löjliga riksdaler för denna...


Kom hem - gick ett varv i huset - var passade mina nya fynd in...?Mitt "Tuppaskåp" kanske får bli ett solskåp??Glasflaskan fick bli vas till en ensam kirskålsblomma...Skålen fick bli citronskål...Fågeln fick sälla sig till de andra fåglarna (tryckte fast honom (henne?) på träramen....)


Tallrikarna fick bli krukfat inomhus......och utomhus!!


Imorgon börjar en ny arbetsvecka - ska faktiskt bli kul. Tror jag känner så, eftersom jag enbart jobbar 25 %. Då hinner man få tillräcklig distans till sitt arbete. Efter två semesterveckor kan man faktiskt t o m längta!!

Borde vara fler förunnat...

 
ANNONS
 
HugMeOrIWillDestroyYou

HugMeOrIWillDestroyYou

13 juli 2008 21:14

Hejsan !
Roligt med loppis. Igår inhandlade jag själv en turkos sjal att andvända som hårband för 2 kr och ett bokstöd som föreställer en vit kattunge med en bok med en mus på. Ursöt ! Kostade bara 10 kr =D Ha De Så Roligt =)

http://HugMeOrIWillDestroyYou.bloggagratis.se

 
susanne

susanne

13 juli 2008 21:17

vad kul det är med loppisar... var i går jag med...trä konstverket var ju pricken på i !!där du ställde den :)( kan ju användas som smyckes hängare i annat fall)
Pippi på fåglar är mer normalt än pippi på änglar de orden passar då i hop ;)

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Maria

Maria

14 juli 2008 08:16

Hej
Vilka otroligt fina saker. Här där jag bor finns det inga möjligheter att göra sådana fynd. Men jag kan verkligen drömma om att hitta en sån där perfekt loppis med fina saker och bra priser.

http://mariasrum.blogspot.com

 
Ingen bild

Mynta

14 juli 2008 20:26

"HugMe...": Visst är det väl kul med loppisar?? Du gjorde ju också finfina fynd!!

Susanne: Jag har faktiskt flyttat mitt loppis-träkonsthantverk...just nu sitter det på toppen av vårt nyckelskåp...

Maria: Inte ens någon liten "sommar-loppis"?
Du får helt enkelt komma ner till Skåne och loppisfynda lite! Jag kan vara din guide!!

 
Ingen bild

Gry

15 juli 2008 07:46

Oj, nu har det hänt grejer hos Mynta!! Snyggt med taggbrädan. Hur kommer du på alla goda idéer? Ah, förstås den konstnärliga andan i dig ;-) Kan du dela med dig lite utav den, tror du? Fniss ;-)

Vilka otroliga fynd! Sen får du ju allt att smälta in så fint i den befintliga miljön hemma. Det krävs ett visst öga för att gå på loppis, ack. Rolig grej den där "solen". Ett lyft för skåpet faktiskt!

Äsj, buuuu och bä för snobbiga kändisar! Say no more...

Ha en finfin dag och lyckliga du som läääängtar tillbaka till jobbet! Du har nog gjort de rätta valen i livet ;-)

Kramis Gry

 
Johanna

Johanna

16 juli 2008 19:52

Den där solen, den är kanonfin... men... vad har den använts till innan?? Den ser faktiskt ut som att den är gjord för att toppa ditt skåp.


Vet du, jag var i Malmö förra veckan, och jag gjorde INTE ett besök på Grene... oj, vad jag ångrar det. Får gå ett extra varv nästa gång. =)

Ha det bra!

http://pantarholmskajen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se