LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 26 augusti 2008

Lite konstigt...

Av Mynta - 26 augusti 2008 20:33

...är det ju att man samma dag som man kommer på hur mycket Pink Floyd har betytt för ens utveckling (musikaliska OCH själsliga!!), noterar att lokalblaskan publicerat en artikel om att Pink Floyd kommit till Sverige för att mottaga Polarpriset!!

Lite creepy.


Min personliga hedran kommer samtidigt, alltså.

Från mig & Stickan.

Sedan är det ju tyvärr så, att bandet slagits med en del meningsskiljaktigheter genom åren...

Detta resulterade bl a i, att det enbart var Roger Waters & trummisen Nick Mason som kom hit för att mottaga priset. David Gilmoure & Richard Wright lyste med sin frånvaro...sådant kan göra en lite ledsen...att den underbara musik som de skapat tillsammans inte hjälper att hålla dem förenade...


Men, vad vet jag? De är nog sanna konstnärer, hela högen - inte lätt att förena sådana, eller hur? Var och en måste få välja sin egen väg.

Det gäller ju faktiskt för alla: inte bara konstnärer...?


Denna låt (av mååånga!!!), är ju bara så helt fantastisk, också!!

Videon (från filmen "The Wall") kompletterar låten såå bra!! 
ANNONS
 
Ingen bild

Persiljan

27 augusti 2008 08:33

Det är precis det där jag upplever nu så starkt. Att jag upplever saker på ett märkvärdigt sätt. De inträffar liksom lite läskigt sammanträffande. Det hintas nästan. Pink Floyd ja, de som ansågs som lite djupa och nördiga ett tag. Men nu lyssnar min 12-åring på dem på youtube och tycker de är så coola och blir stum av beundran för att jag kan sjunga med i de flesta låtar. Allt kommer tillbaka om man bara håller ut och är trogen!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se