LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 27 augusti 2008

Lite musik, kanske??

Av Mynta - 27 augusti 2008 23:23


Musik är liv.

Utan musik hade jag förtvinat.

Musiken fyller mitt liv. Varje dag. Ingen musik = ingen dag.


Lever mitt liv genom musik.

Dagsformen bestämmer vilken typ av musik som gäller.

Musiken kan kasta mig genom olika känslotillstånd - få mig att komma ihåg - göra mig skärpt - få mig att koppla av - kan trösta mig - få mig att må bra - stärka mitt självförtroende - inspirera mig - beröra mig etc etc.

Jag andas musik.


För en stund sedan blev jag riktigt nostalgisk.

Återupplevde en svunnen tid. En tid då jag och storasyster var mitt i en härlig tid av gemenskap, glädje, spänning och framtidstro (80-tal).

Vi ääälskade The Police!

Vi hade ett videoband med en av deras turnéer i bl a Asien. Vi kunde inte se oss mätta på den. Vi trånade gemensamt efter Sting och skrattade och myste åt gruppens humoristiska och musikaliska äventyr.

Vi åkte till Köpenhamn TVÅ gånger för att få uppleva dem live.

Vi var saliga.

Jag har alla deras LP-skivor. Ja - LP- skivor!! Så gammal är jag.


Sedan har jag följt Sting genom åren. Jag har inte gillat all musik han gjort, men det mesta. Han har en speciell plats i mitt hjärta.

Det har storasyster också.


This is for you, my dear; älskar dig!

Puss.

-Remember?? 
ANNONS
 
Ingen bild

Sis

28 augusti 2008 17:25

Säger bara: ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!! Vilken musik! Som balsam för min annars så trötta själ, vilket livselexir! Sting...en man med många strängar på sin lyra...(?)Han har fört sina goda musikgener vidare till sin son; Joe Sumner, som med sitt band "Fiction Plane" är ett av de bästa band som existerar just nu, enligt mig!
Jag minns också med nostalgi bla den inspelade turneén där de var i öknen för att titta på pyramider..."I have some good news and some bad...the bad news is; here are nothing to eat but sand...and the good news is...we got plenty of it!!!" Ha ha ! det kallar jag äkta sann(d) humor! Sting när han är på topp! Längtar efter dig min lilla Sis, ringer imorgon!
Puss!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se