LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 22 september 2008

-WOW!!

Av Mynta - 22 september 2008 22:34


Kommentarer överflödiga...


 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

22 september 2008 22:41

Jag kan konstatera att vi delar samma smak när det gäller inredning... men när det gäller musik, jag då skiljer det sig en hel del. ;) Haha...Men tur är väl det!! Ellerhur?

Men för en gång skull kände jag igen en låt som du lagt in. Iallafall refrängen... ;)

Kram!

http://pantarholmskajen.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sis

22 september 2008 23:12

Märkligt...vi har precis pratats (näe...heter det verkligen så...ser ju dumt ut...) vid för en timme sedan...vi pratade om allt som vi brukar, fast inte om musik denna gången. Märkligt...jag hörde en låt i stan på andra sidan atlanten härom dagen som lät precis som om det var "Talking heads" verk, och tänkte; är de på tapeten igen nu efter alla dessa år?...och nu visar du den här...spooky...

 
Ingen bild

Persilaj

23 september 2008 09:04

Gick han inte och blev soloartist, David Byrne? Med tanke på Sis kommentar? Fast de kanske sammanstrålat igen?
ÄR lite dåligt uppdaterad. Har inte fått fram mina LP:s ännu. Men varje gång jag besöker dig så får jag suget. Det räcker liksom inte med youtube, jag vill känna och klämma och studera omslag och höra knaster!

 
strikkelise

strikkelise

24 september 2008 06:57

Du, så ung han var!!! Tusen takk for denne, en herlig liten karamell på en onsdag morgen.
Jeg tror ikke jeg har kommentert her før, jeg kom hit via Persilja en gang. Ha tittet litt på bloggen din i det siste. Nå måtte jeg bare kommentere når du poster video av min all time favourite :)

http://strikkelise.blogspot.com

 
Ingen bild

Mynta

25 september 2008 10:38

Johanna: Jamen, visst är det roligt med lite "ny" musik - musik som man inte hört förr? Behövs lite andra tongångar idag, mitt i all skvalande listmusik, tycker jag!!

Sis: Vi är ju vana vid sådana här spooky sammanträffande vid det här laget, eller hur? Kan man vara mer än systrar? (?)

Persilja: Jag vet faktiskt inte! Det blev så tyst om dom så plötsligt... BRA var de i alla fall! Fram med LP:arna (säger man så?) NU!!!

Strikkelise: Varsågod! Visst får denna låt en på sjusärdeles gott humör?? Vad kul att du besöker min blogg - nu ska jag in till dig och hälsa på!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6 7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se