LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 23 september 2008

Kolla!

Av Mynta - 23 september 2008 19:49


Idag hittade jag en glasbakelse i vårt köksfönster!!  =)...sedan är det väl så man säger: "Äpplet faller inte långt från trädet"?

Kolla vad dottern ville att jag skulle göra med hennes yllejacka från förra hösten:


Eeehh...lite annorlunda, eller hur?

Just nu är hon helt uppe i en klädstil som visst kallas "J-style".

Japansk emo. Hänger ni med i de nya klädstilarna? Inte jag! Men det är kul att få lära sig lite nytt på gamla dar...


På tal om ylle, är jag jättenöjd med mina nya innetofflor:


Visst är de fina? Kanonsköna & VARMA!!


Ser ni förresten vad detta är?


...eller blir det lättare om jag visar det här?:


Jo, visst är det frön - men från vad??


Sådana här!:


-Judas Penningar!


Fick en "bukett av väninnnan. Jag använde faktiskt en av mina egenhändigt vikta fröpåsar för att samla fröna - bra va?

Jag tycker fröställningarna är så vackra - måste bara se till att pilla rent alla, så att alla blir vita & fina!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Persilaj

24 september 2008 06:32

Tack för modeundervisningen. Japansk emo. Näe no bell ringing. Måste googla och kika. Spets vet jag dock är mode! Jag såg också tyget hos om det var Tavelhus. Tänkte genas tpå dig och skulle slänga in en länk till dig, men blev trött och gick och lade mig istället. Och så har du hittat det själv och tänkt på mig. Läskigt! Som jag sa i min egen blogg jag ska fråga svärmora och höra om hon minns vad det är för tyg. Säkerligen marimekko. Hon hade mest bara marimekko på 60-talet.

 
Ingen bild

Mynta

25 september 2008 10:44

Japansk emo - är inte heller riktigt säker på om det är det rätta uttrycket...svårt att tassa på helt nya marker, vet du! Gothic Lolita; Sweet Lolita, är också några benämningar som modet kan gå under, tror jag. Japansk streetfashion - en sorts subkultur, liksom. Tycker det andas mycket "Manga" över det...
Alltså, jag var inne på Marimekkos egen sida och kollade igenom ALL design genom åren (tror jag att det var i alla fall), och jag hittade inte "kuddmönstret"! Hade annars också gissat på Marimekko...men det känns onekligen exklusivt - vad finns det mer för "fina" designers från förr?? Hmmmm...kul att vara detektiv ibland...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6 7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se