LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 25 september 2008

Det enkla är det goda...

Av Mynta - 25 september 2008 12:58


...visst är det så??

Vanliga, hederliga scones gör en aldrig beviken, eller hur?


Kom på att det var evigheter sedan jag bakade något sist...

Hälften av sconesen fick favvemüslin på toppen, resten fick råströsocker.
Mmmm...ska nog baka lite oftare...


Nej; nu ska jag fika!

 
ANNONS
 
Ingen bild

winnerhorse

25 september 2008 14:32

Ha! Dina scones blir mycket finare än mina!Mina är mer som blaffor. Jag blir så in i norden nervös att jag ska röra för mycket i degen så jag törs knappt röra alls, det står ju att allt kan bli misslyckat om man överarbetar.....
Men gott är det.

 
rosalucia

rosalucia

25 september 2008 15:29

Fikasugen blir man nå helt galet...
Och skitsnygg blå bricka också!!!!!!!

http://rosalucia.bloggagratis.se

 
susanne

susanne

25 september 2008 19:10

vet vad jag ska ha till lördag morgon... men gud så gott..snålvattnet rinner..var länge sedan...

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Mynta

28 september 2008 12:46

Winnerhorse: Men dina blaffor är säkert lika goda ändå!

Rosalucia: Att fika är en mänsklig rättighet, eller hur?

Susanne: Blev det nu scones i lördagsmorse??

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6 7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se