LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 25 september 2008

Ibland behöver man...

Av Mynta - 25 september 2008 14:16


...inte gå så långt för att få inspiration - idag behövde jag inte gå längre än till mitt eget vardagsrum, för att kreativitetsnerven skulle få sig en liten skjuts. Kolla här, bara:Ja, jag vet att jag sagt det förut; men färgen på min Purpuroxalis (Lyckoklöver) är heeelt enastående när solen lyser igenom bladverket!!

Jag kan liksom inte förmå mig att bara passera - måste stanna upp och ta in...


De här är ju inte heller så dumma:


Fröställningar från vallmo.


Har en annan sort  också:


Är otroligt svag för formen på själva frökapseln.

- Måste skapa något NUUUU!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Persilaj

25 september 2008 22:21

Å så härliga bilder. Den rosa växten är så cool. Visst är den mera lila utan sol på sig? Blommar med vita klockor?
Jag sitter här och är hungrig och så visar du hlet underbara scones. Hungrar ihjäl juh! Men jag ska inte äta! Jag ska inte! (Försöker hoppa över den gooooda kvällsmackan. Tar den till frukost istället, fast den är inte alls lika god då. ;(

 
Helena

Helena

26 september 2008 16:08

Åh vilken häftig färg på blomman ! Urläckert !
Du , det såg smaskens ut med sconesen.. ( stavas det så i plural ? ) kan du skicka över några till en hungrig Närking ?

http://minblogg-jag.blogspot.com

 
Tavelhus

Tavelhus

27 september 2008 21:38

Tack för kommentaren på min blogg! Det måste vara samma tyg som du har i blått. skulle gärna vilja veta vem som gjort det. Jag har också Lyckoklöver hemma. De växte jättemycket under sommaren. Jättefina!
m

http://www.tavelhus.blogspot.com

 
Ingen bild

Mynta

28 september 2008 12:42

Persilaj: Yes, den är liksom lila-svart då. Lika cool då också. Gillar den. Scones ÄR undervärderade!!!

Helena: Fick du sconesen som jag faxade över?? =)

Tavelhus: Jag vill också veta vem som designat tyget!! Vi får leka detektiver var och en på sitt håll, och sedan underrätta den andra så fort vi fått veta nåt...
Visst är Lyckoklöver läckra?!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6 7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se