LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 16 oktober 2008

Magiskt

Av Mynta - 16 oktober 2008 23:45


Visst är det något magiskt med fullmånen?


Hängde med gräddbullen ut på sista kissrundan (hennes, alltså), och blev helt förtrollad av sceneriet ovanför mitt huvud. Flög in för att hämta kameran. Försökte ta en bild så att jag kunde visa er vad jag såg...

 

...och kände. Känner ni? Visst är det något magiskt i luften?

Hallå, alla gömda väsen och magiska krafter - här är jag!!

Har ni något att säga - säg det nu! Känns som om jag surfar mellan de olika dimensionerna...nu är jag mottaglig...kom igen då...


-VOFF!


...OK - jag kommer. Är du färdig nu? Kom, så går vi upp och lägger oss...


Godnatt, alla.
 
ANNONS
 
Tant Grön

Tant Grön

17 oktober 2008 00:16

Ja, verkligen! Vilken fantastisk bild.

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Mynta

18 oktober 2008 00:59

Har vänner som sover dåligt under fullmånenätter, samt har problem med humöret under fullmånedygnen....har inte känt av nåt sånt....det ska man kanske vara glad för...?

 
Tant Grön

Tant Grön

19 oktober 2008 17:58

Jag har oxå svårt att sova fullmånenätter, kanske är jag en varulv?

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Mynta

20 oktober 2008 08:45

Viken rakhyvel använder du? =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se