LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 17 oktober 2008

Trumvirvel...

Av Mynta - 17 oktober 2008 08:51


...kan ni ju låtsas att ni hör nu:- Tadaaa!!

"Gardinerna" blev färdiga igårkväll. Vet man inte om att det egentligen är ihopskarvade diskhanddukar, så ... (lite mörk bild - men man ser väl ändå rätt hyfsat hur det blev...?)


Gräddbullen kom ut i köket när jag stod och beundrade mitt verk:


- Vad gör du, matte?

- Jag njuter av mina nyss färdigsydda gardiner - vad tycks??- Jättefina!!!!

 
ANNONS
 
Jenny

Jenny

17 oktober 2008 09:50

De är verkligen ursnygga, gardinerna!!
Jag håller med gräddbullen :)

http://hallongumman.blogsome.com

 
Ingen bild

Mynta

17 oktober 2008 10:12

Tack! Jag är själv också sååå nöjd!

 
Ingen bild

winnerhorse

17 oktober 2008 21:21

Sorry Mynta - gräddbullen hamnar i fokus på nåt sätt, sicken söt jycke. men Ok gardinerna är snygga, men bullen hon är ändå finast!

och då ska man komma ihåg att jag är en kattmännsika :)

 
Ingen bild

Mynta

18 oktober 2008 00:52

Winnerhorse: Gräddbullen tackar för att hon hamnat i fokus - IGEN!!
Det ser hon nämligen till att alltid göra!! Och det med min fulla tillåtelse! Älskar henne över allt annat. Större personlighet har aldrig existerat; tro mig!! Många är de gånger då jag sagt att hon mer liknar en katt till sinnet än en hund. Hon söker värme och sol likt en katt, hon bestämmer SJÄLV vad hon vill göra och INTE göra. Mat är gott när HON själv tycker det. Närmar sig matskålen med stooor misstänksamhet, för att i nästa sekund slafsa i sig som om denna dag vore den sista... Att ta henne på en promenad innebär att inte veta riktigt hur promenaden ska börja eller var den ska sluta; hon bestämmer åt vilket håll vi ska gå! Vill hon sedan MITT UNDER promenaden sitta ner en stund och filosofera, finns det inget annat alternativ än att vänta tålmodigt - MYCKET hund i liten förpackning; om du förstår vad jag menar...
She's the love of my life...

 
Ingen bild

Persilaj

18 oktober 2008 09:40

Men KWinna!!! Här har det stått stilla så länge att jag inte tittat in med samma regelbundenhet, och så slår du till när man minst anar det och bara KASTAR in bilder och underbara texter. Nå, du är förlåten.
Fast nästa gång får du faktiskt slinka in till mig och bara säga pip så jag vet...:D
Måste ju kommentera allt nu:
1: Fikatipset, superbra. Vi har alltid nåt halvgammalt övergivet päron och äpple i skålen.
2: Gardinerna/handdukarna; supersnygga! Ser ut som dina smycken!!!
3: Gräddbullens lilla rumpa med svansen är ju helt obetalbar. Skulle inte jag vara så betuttad i min egen hund skulle jag nog planera en avancerad hundnapping! Men vad tror du om en gräddbulle/pommac valp! Kan nog inte bli annat än kalas! :D
4: Eran dörr ska inte renoveras!!! Den är ju absolut tiptop! Nötningen inkluderad!!!
5: Sist men inte minst AFFISCHEN!!!! Total love with first sight!!!! Vill ha!!!!!! Ska du till Malmö fler gånger kan jag väl få skicka pengar och så köper du en till mig. Kan inte leva utan den affischen!!!!!!!
6: Väskan, teet, halskskydden-skitasnygga!!!
7: Månen-aaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
8. Puss

 
Tant Grön

Tant Grön

19 oktober 2008 17:59

Ser inga skarvar, förstår inte hur du lyckats. Det blev ett fantastiskt resultat, jätte snyggt!

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Mynta

20 oktober 2008 08:43

Tant Grön: Kollar man noga, hittar man skarven...speciellt i dagsljus - men det bjuder jag på!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se