LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 20 oktober 2008

Hallå Moder Natur!!

Av Mynta - 20 oktober 2008 08:19


Vet du om att vi passerat mitten av oktober??


Verkar inte så.

Imorse kl 07.30 visade termometern 10,2 plusgrader.

Varmare lär det bli under dagen...är detta normalt, tro?


Men, jag klagar inte. Älskar min strumplösa tillvaro.

Tog en runda i trädgården:Mattram och kattmynta som blommar för fullt. I samma rabatt har även riddarsporrarna börjat ta fart igen. Ur led är tiden...Fönsterlådan i söderläge. Här blommar margueriterna ikapp med lobeliorna.

Lite lustigt, med tanke på att man nyss planterat ljung i fönsterlådorna på andra sidan huset...Lite risiga, men fortfarande BLÅA!!Pelargonbebisarna växer och frodas......hortensian likaså.Men syrenhortensian börjar anta sin höstskrud!

Obeskrivligt vacker!!Mitt fikonträd har i alla fall fattat att det är höst - nu har det tappat alla sina blad! Basilikan har kastat in handduken. Rosmarinen stormtrivs tillsammans med kompisen timjan...Loppisfatet från i våras har höstat till sig.

På denna bild syns det inte att det är vattenfyllt......men gräddbullen offrar sig gärna, och kommer snabbt till undsättning för att demonstrera att jo; här finns det faktiskt vatten; kallt och gott är det också!!


Jag hade faktiskt kunnat ta ut olivträdet och myrtenträdet igen...

 
ANNONS
 
rosalucia

rosalucia

20 oktober 2008 09:47

Ojj..här var det 5 minus i morse, så jag plockade fram vinteroverallen til lilltjejen när hon skulle till dagis!!!
Nu slutar du visa ditt fikonträd, jag dör av avundsjuka....(eller så flyttar vi till Skåne..har nog tänkt tanken..men ungarna köpte inte idén!)

http://rosalucia.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persilaj

20 oktober 2008 17:14

Strumplösa tillvaro!
STRUMPLÖSA TILLVARO!!!!!
Det där skrev du bara för mig! Hmpfff!!!!!
I hate you.
Blä!
Förresten...
Nu när jag slutat hata dig, hortensian var urvacker där i sitt förfall!!!

 
carina

carina

20 oktober 2008 19:38

Visst är tiden ur led, det blommar som bara den och löven de faller....konstigt

http://sinneskatten.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se