LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 29 november 2008

Stupa...

Av Mynta - 29 november 2008 00:50

...stupade...stöp...i säng.

Ser det hela som en bildsekvens.

Vi stöpte. Och stöpte.

Och skrattade.

Och åt.

Och drack.


Lillaste syster (jag) hade längst väg hem (genom mörk vildsvinsskog; ca 5 mil), och de tjockaste ljusen.

Det blev sent.

Ljusen blev...jaaa...ljus - eller?

Bildbevis följer.


Imorgon (oops - idag!!) ska jag jobba.

Återkommer med full rapport. 100 nya bilder i kameran. Vojne, vojne - hur ska detta sluta??On our way...


Men med en mamma som min mamma, måste man ju se sig omkring, först...

Vi gick ut i mammas & pappas trädgård medan novembersolen lyste med sin frånvaro:


...fler bilder kommer - men sängen kallar...


PS: Jag bar min ängel om halsen.DS

 
ANNONS
 
Losarinas mor

Losarinas mor

29 november 2008 08:27

Hvor er de fine !

http://wwwkrlighedsagdelosarinasmor.blogspot.com

 
susanne

susanne

29 november 2008 10:54

tror jag ni "stöp" efter det men så fina :) ÅHH vill åxå stöpa ljus... det andra var säkert lika trevligt!! En skööön första advent önskar jag dig!

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persil,ja

29 november 2008 14:52

Guuuud så snygga!!! Såna där trearmade på julbordet är något alldeles extra.

 
Ingen bild

Mynta

29 november 2008 21:26

Losarinas mor: Ja, visst blev de fina??

Susanne: Tack detsamma!!

Persilja: Ja, jag älskar att tända dem när vi äter vårt julbord!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14 15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se