LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 30 november 2008

Ljuspunkter

Av Mynta - 30 november 2008 13:54


Jag måste ju helt enkelt lägga ut bilder på mina egenhändigt stöpta ljus nu - ska inte hålla er på halster, längre!


Såhär blev mina  fyra adventsljus. Sneda men charmiga, eller hur?

Av 100% äkta stearin!! Vi hade en teori om att mina ljus hängde närmst ytterdörren, och därför blev utsatta för kyligt vinddrag varenda gång vi gick in eller ut - därav krokigheten...


Sedan kom jag hem med ytterligare tre grenljus:


Ett grenljus för julafton, ett för juldagen, och ett för annandagen...

Jag brukar sätta dem i en kalkfläckig gammal terracottakruka (med oasis i), och dekorera med lite grönmossa. Brukar bli jättefint! 
ANNONS
 
roslucia

roslucia

30 november 2008 15:39

Så vackert!!!! Fina kuddar också.

http://rosalucia.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Mynta

1 december 2008 07:03

Jag gillar också mina ljus! Det svåra är nu att man inte kan ha första ljuset tänt så länge varje dag - allt för att få den där snygga "trappningen" på ljusen... =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14 15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se