LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 13 januari 2009

Inspiration!

Av Mynta - 13 januari 2009 21:13


Hittade ännu en bok på biblioteket som enbart handlade om virkade muddar (el pulsvärmare, som de också kan kallas):


En helt uuunderbar bok!

Kolla bara så mycket fint man kan göra:

Muddar med stjärnor och fin kant...


...muddar med ränder & pärlor...


...och tänka sig; muddar med FÅGLAR!!!    =)


Dessa muddar är över 100 år gamla!! Sååå vackra!!

En oerhört inspirerande bok, alltså. Men jag kan ju inte riktigt det där med att virka...

Hittade ETT mönster på muddar i boken som verkade hyfsat lätt. Iallafall själva muddarna. Dekorationerna blir nog lite värre att göra:- Kolla! Visst är de helt fanatastiska??

Jag har börjat virka lite på dem. Fast jag valde svartmelerat ullgarn istället för bomullsgarn. De blir lite varmare att ha på, då. Problemet är bara, att det är så himla svårt att urskilja maskorna med mitt val av garn...


...har kommit en liiiten bit på väg...

Men Guud vad rörigt jag har det runt om där jag sitter:

Men det är väl detta som kan kallas kreativt kaos??

 
ANNONS
 
Losarinas mor

Losarinas mor

14 januari 2009 13:10

Kreativt rod er så hyggeligt :-)
Flot du kaster dig ud det !

http://wwwkrlighedsagdelosarinasmor.blogspot.com

 
Ingen bild

lotta

14 januari 2009 17:43

Jodå visst finns det broderiprojekt, kuddar muddar o vantar, kallas väl "expert"då jag håller kurser... men kreativtorka kan man få ändå.Har provat virka stjärnmudden, tyvärr dålig elastisitet,föredrar stickade muddar med broderier på.Lycka till med virkprojektet. Till jul kommer en ny yllebroderibok( på samma förlag som virkboken) den blir nog jättefiiiin.

 
Helena

Helena

14 januari 2009 19:36

Jo men hej du ... Då är det bara för dig att sätta igång tillverkningen , ser ju bra ut det där... Blir det till försäljning kanske ?

http://minblogg-jag.blogspot.com

 
Ingen bild

Mynta

15 januari 2009 08:32

Losarinas mor: Jo- kreativt rod är hyggeligt - till en viss gräns. Sedan kan det bli störande, tycker jag. Min hjärna kräver liite ordning för att kunna fungera...

Lotta. OJ! Nu rodnar jag ju nästan! Expert!! Det är ju nästan så att man skäms lite nu, när man tänker efter vad man visat upp av sina tidigare alster... I vilken region håller du kurser? Skåne? (hoppas....)
WOW! Yllebroderibok! Måste man vänta ända tills JUL??

Helena: HA! Försäljning?? Men tack för komplimangen!! Hehe. Har inte hunnit virka nåt mer än det som syntes på bilden...tappat inspiration (OCH tid) till det...men det kommer väl igen...

 
susanne

susanne

15 januari 2009 10:57

vad coola--- ja ska bli spännade och se när du är klar :)

http://supermamman.bloggagratis.se

 
rosalucia

rosalucia

15 januari 2009 11:05

Muddar är ett precis lagomt stort projekt!!! Det blir ju snabbt(?) klart, eller hur var det nu...
Blir SÅ inspirerad av bilden på ditt arbetsbord!! Undrar varför andras ter sig så mycket roligare...hm..

http://http:/rosalucia.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Lotta

16 januari 2009 13:00

Ha..ta det där med "expert" med en nypa salt..o du behöver inte alls skämmas för dina grejer..kanonfina..det var ju därför jag blev inspirerad!!Kurser hålls i dalarna o sthlm oftast,skåne har egna yllebrodöser, men har du varit på citadellet i Landskrona,hemslöjdens butik. Där kan man frossa i allt möjligt....

 
Ingen bild

Mynta

16 januari 2009 14:09

Lotta: Dalarna & Stockholm - jag kände det på mig...buhu...
Nej, jag har inte varit i Hemslöjdsbutiken i Landskrona, men min mamma har varit där ett antal gånger. Jag får väl hänga med henne nästa gång, gissar jag!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se