LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 30 september 2009

Rattmuff på...

Av Mynta - 30 september 2009 10:40


 

 

- Rädda vad som räddas kan!

 

 

 

 

 

Ty markfrosten haver anlänt...

 

Det lär bli operation intagning av Myrtenträd, 

plockning av gröna tomater & omogen Physalis m m idag!

 

En del av mina uteväxter fick nog tyvärr sin dödskyss inatt...

 

 

 

- Välkommen, höst! Faktiskt. 

 
ANNONS
 
Gunilla.

Gunilla.

12 oktober 2009 21:51

Men du va gott , med gröna tomater. Minns att mor syltade dem och vi åt dem till på den tiden söndagssteken. Hur gör du med tomaterna? Må så gott, Gunilla.

http://gunibirgit.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Mynta

13 oktober 2009 08:02

Hej Gunilla!
Jag gjorde faktiskt en underbart god tomatmarmelad av mina små gröna godingar! Kolla inlägget från den 6 oktober, så får du även receptet!! Smaskigt!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se