LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 11 oktober 2009

I min del av världen...

Av Mynta - 11 oktober 2009 12:03


...går jag fortfarande utan strumpor...

 

  

 

Där jag bor finns inte så många pilalléer och vida slättlandskap.

 

Trots att jag bor i Skåne.

 

Men det finns gott om rasbranter...

 

  

 

...och underskön bokskog.

 

  

 

I min del av Skåne är landskapet kuperat & vattenrikt... 

 

  

 

  

 

Spåren efter inlandsisen är många och tydliga här. 

 

 

Här finns det också gott om vildsvin.

gott om dem, att det måste varnas för dem:

 

  

 

...jag rekommenderar ju inte

 

att hålla 90 km i timmen på dessa vägar...

 

Vildsvin är inte några smådjur, precis!

 

 

 

~~~

 

Jag gillar min del av Skåne.

 

Här trivs jag.

 

~~~

 

 
 
ANNONS
 
Ingen bild

Mari

11 oktober 2009 19:44

Ser ut som Göinge där jag har bott i 11 år. Nu bor jag i Värmland!

 
Ingen bild

Mynta

12 oktober 2009 08:17

Hej Mari!
Saknar du Göinge nu, när du bor i Värmland? Hur skiljer sig landskapet åt, rent naturmässigt?

 
Maria

Maria

12 oktober 2009 08:27

Jag gillar också din del av Skåne! Vilka fantastiska bilder. Här har vi ett naturreservat som till stor del består av bokskog och där är helt underbart vackert. Jag fullkomligt älskar det limegröna ljuset som bokskogen har! Känns alltid som vårfärg!

http://galtoroad

 
Yvonne

Yvonne

12 oktober 2009 18:23

Michelle går barfota året om.
Hon hatar strumpor och har alltid gjort! =)

Må gott!
Kram!

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Mynta

13 oktober 2009 07:54

Maria: Jag älskar också ljuset i bokskogen! Speciellt om våren när löven precis spruckit ut - heeelt fantastiskt limegrönt ljus; precis som du beskriver det! En del av bilderna här ovan tog jag när jag gick en liten sväng genom vår mycket närliggande nationalpark; Söderåsen. Naturen här är helt fantastisk!!

Yvonne: Barfota ÅRET OM?? Där ligger man ju i lä... =)

 
Mia

Mia

14 oktober 2009 22:56

Vilka stämningsfulla bilder! Tack för en tur till Skåne :-)

http://vardagslycka.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Mynta

15 oktober 2009 08:29

Mia: Varsågod! Visst är Skåne fantastiskt?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se