LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 11 oktober 2009

Lite musik...

Av Mynta - 11 oktober 2009 13:15


...att lyssna till medan ni läser inlägget under, kanske?

 

En "gammal" goding.

En av de bästa från dem, enligt mej...

 

 

 

 

 
ANNONS
 
Charlotte

Charlotte

12 oktober 2009 16:13

En gång som barn var jag i en bokskog i Skåne, jag undrar var? Minns att jag var helt förundrad över de kala stammarna, jag som var van vid tall och gran hade nog lite svårt att förstå att det fanns silverglittrande träd i denna värld. Kullaberg kommer jag ihåg att vi var till, kanske fanns bokskogen i närheten. Jag var redan då helt uppslukad av den gamla barndeckaren "Kullamannen" idag förstår inte mina söner min nostalgi över serien. Svartvitt??? gormar de, blä... dvd:n står i min hylla och ibland tar jag mig en tripp tillbaka till gamla tider.
Egentligen ville jag säga att jag njuter av vackra foton och vacker melodi men hamnade visst i nostalgiska tankar. Tack för att du delar med dig.

http://charlottas.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Mynta

13 oktober 2009 07:59

Charlotte: Jo - silverglittrande trädstammar med en gloria av limegrönt ljus uppe i trädkronan...det har vi gott om här!! Bokskogar blir liksom trolska, med sina många gånger sagolika och nästan overkliga färger!
Kullamannen kommer ju jag också ihåg! En milstolpe i barndomens TV-tittande! Den hade vi kunnat titta på tillsammans! =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se