LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 13 oktober 2009

Igår...

Av Mynta - 13 oktober 2009 08:30

...tog jag en tur på loppis.

 

 

Många grejor.

 

Dyra grejor.

 

Mycket skit.

 

Gick ut genom dörren med följande inhandlat:

 

  

 

Kuddfodral (i underbara färger!); 20 kr.

 

Keramikskål (utan äpple); 5 kr.

 

Jag gillar tydligen grönt.

 

 

 

Igår...

  

beslöt jag även att Indiska

  

skulle få äran att sticka vinterns vantar åt mig:

 

 

  

 

...och det var de vänliga nog att göra.

 

 

Skulle JAG stickat,

 

 hade jag nämligen hunnit förfrysa mina stackars händer...

 

 

Vantarna invigs högtidligen idag.

 

 

 ~~~

 

 

 
ANNONS
 
HomeRiver

HomeRiver

15 oktober 2009 20:12

Små saker att bli mycket glad för! Vilka fynd!

http://homeriver.blogg.se

 
Charlotte

Charlotte

16 oktober 2009 07:32

Fågelmotivet är underbart, härliga färger. Vantarna tilltalade mig mycket, varför har vi inte Indiska i vårt centrum? Eller varför ska jag klaga, det tar 10 min med bil till närmaste Indiska från mig. Kylan har lagt sig över oss, det är kallt och jag ska ut och resa med "tåget" (pendeln) måste byta tåg och det lockar inte alls. Så skönt när man bara kan sitta i lugn och ro från start till slut utan att behöva gå av. Bilen får stanna hemma, sommardäck och halt väglag lockar mig inte. Besök hos en bloggare idag - ska bli roligt.
Ha en fin helg.

http://charlottas.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Mynta

16 oktober 2009 08:20

Home River: Jo, jag fyndade ju trots allt NÅGOT. Tycker det inte är riktigt lika kul att gå på loppisar längre, eftersom priserna har blivit så mycket högre, och det känns liksom "utsorterat" på nåt vis...måste bero på "loppistrenden". Lite synd.

Charlotte: Jag fastnade ju givetvis direkt för både motiv & färger på kuddfodralet! Nu blir det svåraste att hitta en innerkudde som passar, bara - fodralet har lite udda mått...
Då har du ju NÄRMRE till Indiska än jag!! Jag måste köra 5 mil ENKEL resa för att komma dit!! Halt väglag är INTE kul. Imorse sade meteorologen på radion att det ev kunde komma lite snö i de norra och inre delarna av Skåne - och vi som fortfarande kör runt med sommardäck!! Måste nog byta i helgen!! Ha en skön helg du med!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se