LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 16 oktober 2009

Sedan...

Av Mynta - 16 oktober 2009 23:32


...har jag faktiskt haft fräckheten att be självaste

 

Gudrun Sjödén

 

 att designa en varm & go'  vinterjacka åt mig...

 

  


...och tänk det gjorde hon!!

 

Den blev precis så som jag ville ha den!!

 

  


Översållad med fina detaljer...här syns en detalj från bakstycket.

Love it!!

 

- Och den är varm!!!

 

Genomlider liiite ekonomisk ångest för tillfället,

men jag tycker faktiskt att jag var värd den här!!

Har inte köpt någon ny vinterjacka på flera år, faktiskt!

Så. Nu känns det genast lite bättre.

Hmmm.

 

~~~

 
ANNONS
 
susanne

susanne

18 oktober 2009 08:11

hej jag älskar Gudruns kläder inredning .. ÅHHH en egen designad jacka av henne häpnar jag.. LYX klart du är värld den!

http://sibyllanshemligheter.blogspot.com

 
Ingen bild

Mynta

18 oktober 2009 21:08

Du förstår att jag skojade lite här, va...??
Den fina yllekappan finns att köpa från Gudruns senaste kollektion. Jag blev förälskad direkt, och körde till Malmö förra veckan och slog till...dyr, men UNDERBAR!! =)

 
Ingen bild

Persil,ja

18 oktober 2009 22:52

Jag har också spanat på hennes ytterplagg. I flera år. Tänkt att man borde...det är värt det...men så faller det för att så många andra utgifter skriker på en. Men jag ska ta sats. Behöver snart nåt som gör att jag känner mig fin... Innan jag smälter in helt i ladorna, träden och skogen, inte för att det nu är så hemskt...
Den är WUUUNDERBAR!!!!!!! Och du ÄR värd den. Love ya.

 
Ingen bild

Mynta

20 oktober 2009 07:54

Persilja:
...det roliga med ett himla fint ytterplagg, är att man egentligen kan se ut som f-n under, men så fort man tar på sig detta enda plagg (ytterplagget), så förvandlas hela en själv till nåt fint!! Tycker jag är finfint. En ultrasnabb makeover, liksom. I år fick alla de där andra utgifterna stiga åt sidan, ansåg jag - NU skulle JAG ha en vinterjacka - det var MIN tur!! Ego man är. Men en rätt snäll egoist ändå, tycker jag. (?)

Köp nu dig en FIIIIN vinterjacka, Pernilla!! Säg (till dig själv och andra) att JAG tyckte du borde! Blir kanske lättare då!?
Kram på dig. Love ya too!!!!!!!!!!!!!

 
HomeRiver

HomeRiver

21 oktober 2009 13:52

Åh, jag trodde först det var till bara dig. Men en del Gudrun Sjödén-kläder är så underbara att det inte gör något att det är fler som bär dem...

http://homeriver.blogg.se

 
Ingen bild

Mynta

21 oktober 2009 20:42

HomeRiver: Nej, nej, nej!! Gudrun har INTE designat en kappa till mig!! Jag skrev inlägget lite som en upprepning av det där inlägget om de stickade vantarna som jag köpt på Indiska, men som jag skrev att Indiska hade stickat just åt mig...
Gudruns kappa tyckte jag var som gjord för mig med sina detaljer, färger och material, så jag gjorde mig lite lustig och vände liksom på steken och skrev att hon designat den ÅT mig. Hoppas jag nu inte ställt till med nåt... =)
Tänk om man får en stämning på halsen, eller nåt????
Hihi. (?)

 
Annelie

Annelie

27 oktober 2009 21:21

Synd bara att det är så långt till Skåne från Stockholm :-) Får kanske ta en tripp till sommaren...

http://atmyhouse.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se