LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 8 februari 2010

Drabbad

Av Mynta - 8 februari 2010 09:37


...av virkdjävulen!!!


  


  


Men tillkalla ingen djävulsutdrivare - detta är ju riktigt KUUUL!!!


Ren terapi.

 
ANNONS
 
charlotte

charlotte

8 februari 2010 10:29

Vad fint!!! Snyggt!!! Jag gillar verkligen färgerna, guuuuuuuud vad färger gör mig glad idag! Snygga blommor, inte fick jag till några fina blommor men skam den som ger sig. Jag ger inte upp i första taget. Fast innan jag börjar virka ska jag skriva ett brev. Några djävulsutdrivare känner jag inte till... lovar jag ska inte kalla på dem. DU virkar ju jätte bra! Mina maskor ser ut som vridna polkagrisar - det ska fan vara vänsterhänt för allt blir liksom bak och fram JÄMT!!! Nu har jag bildkavalkad hos mig.... glömde en del foton så de kommer i nästa inlägg.
Kram och han en fin dag!

http://charlottas.bloggagratis.se

 
charlotte

charlotte

8 februari 2010 12:26

Sonen är född -92. Han fyllde nyss 18!! Milde himmel!! Visst är det roligt att se dem i annat än slitna jeans. Vilken typ av fiolmusik spelar din son? Min har blandat, allt från klassisk till traditionell. Han ska börja i en ny orkester med vuxna. Blir nog skönt för honom.
Väggen kommer, har inte fått tag på rätt färg ÄN... dåligt i butiken som ligger närmast. Nu ska jag fixa lunch till ALLA som är hemma... där for friden sin väg för idag.

http://charlottas.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Mynta

10 februari 2010 08:56

Charlotte: Du - mina virkade blommor är inte heller de snyggaste, om du granskar dem lite närmre - en del har fem blomblad, en del sex...vet INTE hur det blir så...??? =)

Sonen min (oops; VÅR) ( =) ), spelar också en lite blandad repertoar, men mest klassiskt. Han spelar både individuellt, samt i en kammarorkester (där han är försteviolinist - stolt moder). Kul för din son att få börja spela med vuxna - det tror jag att min också hade uppskattat. Känns nog ännu mera seriöst då, samt att det säkert innebär helt nya utmaningar och massor av aha-upplevelser!!

Väntar med spänning på bilder från din numera berömda köksvägg!

Ha det gott!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se