LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 21 februari 2010

Helkväll?

Av Mynta - 21 februari 2010 12:27


I fredagskväll när jag gick runt i huset för att släcka ner innan sänggåendet, blev jag varse följande "stilleben" ute i köket:


  


Blev jättefnissig. Var tvungen att föreviga.

Ser ju ut som om maken och jag haft en riktig helkväll, eller hur??


(Nej, mamma, vi drack inte av den högra, bara av den vänstra.)


Detta var jag ju också tvungen att föreviga:


  


Denna blev till under melodifestivalen igårkväll.

Nu börjar jag ju faktiskt att bli lite imponerad. Av mig själv, alltså.

Detta trodde jag ju aldrig.

Frågan är ju bara, om jag klarar av att producera ännu en...och en LIKADAN, dessutom...


Sedan vill jag bara säga följande:


  


- DET RÄCKER NU!!!

 

Vi fattar.

Snö, liksom.

MYCKET snö.


 
ANNONS
 
Rackham den röde

Rackham den röde

21 februari 2010 17:27

Vi brukar också alltid ha en röd i reserv. För att va på den säkra sidan. Jag antar att limpan också ligger där utom bild. Ja det är skönt att ha kumpaner out there. Jag menar ärligt talat det är ju ändå pocenten man e ute efter.

http://skonahem.com/blogg/persiljas-hus

 
Ingen bild

Linda J

21 februari 2010 22:21

nice vante!
Testat amigurumi?

 
Ingen bild

Glynis

22 februari 2010 04:33

Is this the Swedish flag mitten I asked about in your last blog? All you need is the yellow cross. Beautifully crafted!

Mmmmmmm, going to open a bottle of wine right now. Great idea!

 
Charlotte

Charlotte

22 februari 2010 08:40

Den högra bör man nog hålla sig till ;-)
Se det blev en vante, det är JÄTTESVÅRT skrämmer jag dig nu? Att virka en likadan till!!! Mina tummar blir alltid olika hur jag än bär mig åt. Vacker färg på din vante, ser fin ut!
Vackra gardiner, me like!! De är skitfina får man säga så? Det var jag som skulle lära mig svära i skrift för det gör jag nästan aldrig. Eller skitfina är väl inte ett svärord??? Annars svär jag som en borstbindare påstår maken som ALDRIG svär.
Du snö kan förintas med varmvatten... men det blir dyrt. Vi har snökaos så jag bestämde mig i all hast för att hålla bloggen stängd, tills ordningen är som den ska och sönerna i skolan. Det gick inte att ta sig dit idag för dem. Ikväll blir det preimär med kören... HJÄLP HJÄLP!!!!! Jag tror nerverna mina hamnat på utsidan.

http://charlottas.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Mynta

22 februari 2010 13:17

Rackham den röe (som vi "sär" härnere): Jepp - limpan ligger alldeles brevé. Schkåll, polaren!!!!!!

Linda J: Ja, den blev lite najs, va? Nummer två är in progress...
Nej - amigurumi har jag inte hunnit testa ännu. Känns som lite överkurs - satsar på att lära mig grunderna först!! Men det finns jättemycket gulligt man kan göra i amigurumi!!!

Glynis: Thank you! No, it's not supposed to become a Swedish mitten - the blueish color just matced my woolen coat... =) But thanks for the tip!!! More wine to the people!!!!! I'm glad to have inspired you to enjoy some wine...I love it!!

Charlottte: Usch - nu skräms du ju!! Men jag håller på med den högra nu - man får väl gå omkring med händerna lååångt isär, så att folk inte kan se att de inte liknar varandra....=)
Visst är väl mina köksgardiner skitfina??? De är sydda av ett gammalt IKEA-tyg (linnetyg). Älskar mönstret och färgerna!

Visst är all denna snö tröttande?? Jag har fått sååå nog av den!! Längtar efter fågelkvitter & snödroppar!!
Lycka till med körsången i afton - det kommer att gå jättebra - jag lovar!! Du ska se att det kommer att ta tid sedan att komma ner i varv sedan du kommit hem - man blir liksom helt adrenalinfylld & lycklig!!! Man vill inte sluta sjunga!!! Tiden kan aldrig gå fort nog fram tills nästa körövning!! Jag ääälskar att sjunga i kör!!

 
Charlotte

Charlotte

23 februari 2010 06:25

Gooooooooooooooood Mooooooooooooooorgon!!!! Kl är 6.20 här är man uppe med den förmodade tuppen, får väl tänka mig en. Gissa vem som är LYCKLIG???? Jag har SJUNGIT om än lite stapplande och inte så jätte högt, men jag var med! Jag har varit med och jag vågade! oCH JAG TÄNKER FORTSÄTTA! Det går kanske bra eller så gör det inte det, men vad fan jag försöker och övar på. Det blev ALT stämman! HJÄLP den var svår så svår att mina öron direkt drogs till sopranernas. Jag är ingen alt, det kan jag ge mig sjutton på. Fast jag gör nog ett försök i alla fall.
Bloggar om det gör jag senare idag - nu ska jag försöka att varva ner efter en mer eller mindre sömnlös natt. Det sovs lite dåligt i stugan för tillfället.
Jag bara älskar dina gardiner, måste säga det igen!
Det är kaos i Stockholm och knappt det går att ta sig in dit, sönerna får vara hemma idag men först får de gå ner och kolla om det går något tåg. När ska denna vinter ta slut. Mer snö väntas till helgen, vi har takras och avstängning av ena porten, det är snödrivor på parkeringen, bilens värmesystem la av igår etc etc... hihi... det tar aldrig slut.
Ha en underbar dag! Jag ska försöka ha det.

http://charlottas.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Mynta

23 februari 2010 14:16

Charlotte: Jag har svarat inne på din blogg...=)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se