LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 21 april 2010

Turnémusik...

Av Mynta - 21 april 2010 12:28


Nu åker jag, go´vänner!!


Lämnar er med lite musik ur vår turné-repertoar:


Först ut - Kirk Franklin (vår körs husgud...) - med en urhäftig låt som heter

"Jesus Paid It All": (skitkul att sjunga!) (Och gospel så att det stänker om det!!!)
Sedan en låt från en en musikal-film som heter "Rent". Låten heter "Seasons Of Love", och hela kören är förälskad i denna - vi tröttnar nog aldrig på att sjunga den:


Sist, en låt av en grupp som heter "Casting Crowns"; "Voice Of Truth":

Så - en liiiten del av vår turnérepertoar...22 låtar allt som allt!!


Vi lär oss alla låtar HELT UTANTILL, samt lägger till en hel del "moves" - det gäller att alltid ha tungan (och fötterna???) rätt i mun!!


Solong!

 
ANNONS
 
Charlotte

Charlotte

21 april 2010 15:16

Utantill!!! Vi fick visst 3 låtar att lära oss utan till. Jag kan EN... vet inte hur jag ska få in de andra. Jag brukar ha lätt för att komma ihåg, men är det låtar jag halvgillar så fastnar de inte alls.
Hoppas ni får en kul resa. Själv ska jag kurera min hals, är hes som en kråka. Denna gång beror det nog på att jag blivit kall kanske... på Valborg smäller det!! 2 små konserter under samma kväll.

http://charlottas.bloggagratis.se

 
Ingen bild

lena andersson

21 april 2010 18:38

Seasans of love, den var helt underbar. helt i min smak för står att ni älskar.

 
Ingen bild

Emelia

22 april 2010 08:43

Lycka till på resan! Kommer sakna dig på jobbet. Vill höra allt om er tripp när vi ses nästa vecka. Sjung ordentligt och njut av livet! Kramar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se