LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 1 augusti 2010

The Botten Is Nådd...?

Av Mynta - 1 augusti 2010 21:51

    

Kolla vad man får alldeles gratis hem i brevlådan:


  


- Ett fullt användbart diskunderlägg!!!


Ambitiös återanvändare som jag ändå försöker vara, så får mitt diskunderlägg nog även en ytterligare uppgift ute i hönshuset - nämligen på gödselbrädan...Kycklingföljetongen fortsätter - nu har familjen förflyttat sig UTANFÖR hönshuset...


  ...och alla hjälps åt med att hitta nåt ätbart:


  


...både mamma & pappa!!!   


På senaste hundpromenaden passade jag på att plocka en massa blommor:


  


...av en och samma sort; Renfana!


Läste på ett alldeles fantastiskt bra forum (som jag är medlem i);

Alternativ.nu, att just Renfana inomhus skulle hjälpa till med att hålla flugorna borta - och det vill jag sannerligen att den ska göra - det KRYLLAR av allehanda flygfän här just nu!!!


...annars har det precis varit festival i forna hemstaden i dagarne tre! Dottern har passat på att besöka festivalen ALLA dagarna...så vi har fått agera "taxi" och jourföräldrar (på behörigt avstånd)...maken min har varit flitigast med att agera jourförälder! Men han ska väl inte klaga - han fick chans att höra några favoriter som han delar med dottern vår; Bob Hund!


Sista festivalkvällen hängde jag med; jag ville vara med för att få se & framförallt LYSSNA på både Timbuktu & Timo Räisänen.

Och det ångrar jag inte.


  


  

 Visst ser ni att detta är Timbuktu???

 


 ...och att detta är Timo Räisänen...?


...OK - ni ska OCKSÅ få höra...en av mina favvisar av Timbuktu: 
ANNONS
 
lena andersson

lena andersson

1 augusti 2010 23:37

Dom är så fina, din lilla familj.
mvh Lena

http://lenashantverkblogspott.com

 
Ingen bild

Heidi

2 augusti 2010 10:09

tack för all taxi hem åt min son...ni är ju som sända från ovan....

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se