LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 21 januari 2011

Förnöjsam

Av Mynta - 21 januari 2011 10:28

  


  


  


  


  


  


 


  


    


  


 

 

Egentligen är allt ganska bra.

 
ANNONS
 
Pessimisten

Pessimisten

21 januari 2011 11:37

Egentligen...????

http://skonahem.com/blogg/persiljas-hus

 
Optimisten

Optimisten

21 januari 2011 11:37

Jaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

http://skonahem.com/blogg/persiljas-hus

 
Ingen bild

Pernilla

21 januari 2011 11:40

Har man en hel skål med avocado på bordet, en öronlös nalle, en bulle i sängen och kvisttomater i chokladsås (trodde jag vid en första titt) då kan det inte vara så dåligt.
Fast apolivakrämen ger lite vibbar om sönderhackad mynta och läskiga underströmmar...huuuuuuuu

 
Ingen bild

Mynta

21 januari 2011 12:56

Pessimisten: Ja - EGENTLIGEN!!! Ibland är jag så hård mot mig själv (rätt så ofta), och går omkring och tänker att jag inte är något bra, liksom. Allt kan ALLTID göras bättre. Jag duger ALDRIG helt och hållet i mina egna ögon...och då behöver jag påminna mig om att allt FAKTISKT är helt OK ändå. Sluta klaga, liksom, säger jag då till mig själv...

 
Ingen bild

Mynta

21 januari 2011 12:58

Optimisten: Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa - eller hur...?

 
Ingen bild

Mynta

21 januari 2011 13:02

Pernilla: Chokladsås????? Det är ju JÄTTEFINA körsbär!!!
Apolivakrämen är gjord exklusivt för mig, tänker jag. Tänk; jag har en egen hudvårdsserie!
Och förresten - vad tittar du på för filmer???
Motorsågsmassakern eller nåt?

 
Ingen bild

Pernilla

21 januari 2011 22:48

Självklart; uncut. Seriöst alltså! På allvar. :)
Men annars tänker jag på Apolivareklamen som så många tycker är äkta skräck. Googla förstår du. Lite TwinPeakskänsla.

 
Ingen bild

Mynta

21 januari 2011 23:05

Pernilla: Jag tror dig. Filmhistoria. Maken min som är väldigt filmintresserad, kan också se Motorsågsmassakern och liksom bli...nostalgisk...?
Så långt har jag inte kommit än, men jag högaktar folk med hängivet filmintresse - de har (ser?) något som jag saknar.
Apolivareklamen med den där tjejen vet jag ju vilken det är! Jag tycker hon är fulsnygg och INTRESSANT!!! Maken tycker att hon är obehaglig...
Omvänt läge liksom, mellan Motorsågsmassakern och Apoliva!!! Straaange.

 
Ingen bild

Glynis

22 januari 2011 09:45

I love your photos. They make me want to look around at my own home and find beautiful images (although, I still find toys and too many papers from school tossed where they do not belong.)
Pernilla, I have Twin Peak feelings every day. My town that I live in is the same town where they filmed the TV show.

 
Pernilla

Pernilla

22 januari 2011 15:00

Glynis: Woaw! Scaaary! :) I see a lot of horrormovies and I am not easily scared. But Twin Peaks give me such an unpleasent feeling. It really freaks me out. It´s the most scary show I ever seen and I don´t want to see it ever again. David Lynch has the right feeling to make people tremble with fear.

http://skonahem.com/blogg/persiljas-hus

 
Pernilla

Pernilla

23 januari 2011 10:14

Motorsågsmassakern är på nåt sätt humor. Alldeles vansinnigt förskräcklig men ändå humor. :)

http://skonahem.com/blogg/persiljas-hus

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se