LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 29 januari 2011

Kära vänner,

Av Mynta - 29 januari 2011 23:57


...mitt senaste inlägg var ett musikinlägg.


Utan bilder (!).


Jag måste nämligen få ha min musikresa.

 En resa som jag aldrig riktigt vet vart den bär.

 Men som jag ämnar följa hängivet  åt vilket håll det än barkar.

Jag lever nämligen med musiken.

Och tack vare.


Har sagt det förr - jag andas musik; musiken är mitt syre.

 Utan den finns jag inte.

 Musik behöver inga bilder - de uppstår helt naturligt när den lyckas beröra.

Musiken inspirerar, genererar ödmjukhet, dövar oro, ger hopp, ger liv...


Får mig att bli varse här och nu. 


Jag älskar min lilla familj.

Därför känns det helt underbart att vi för en gångs skull ska

bevista en konsert tillsammans - en konsert som vi alla med hjärtat verkligen vill vara med om. Inte något som händer så ofta - vi har olika musiksmak hela högen, men denna herre kan vi alla fördra...


Denna gång tillsammans med en kvinnlig stråkkkvartett - bara DET!!!


Kan bara bli helt fantastiskt.

Ser SÅ fram emot konserten!


...och så är han Skåning.


Bara DET.


Tjatigt, eller...?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se