LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 21 mars 2011

Hon har blommor i sitt kök...

Av Mynta - 21 mars 2011 08:32


 


Ibland har jag svårt att bestämma mig för NÄR

 tulpaner är som vackrast i sin blomning.

 Imorse föll jag dock pladask för de här som stod i köksfönstret... 


Jag gillar också min loppisfyndade skärbräda som fått bli "tavla" bredvid nyss nämnda fönster.

 Kolla in - det är precis samma färger som ingår i mönsterna på gardin och skärbräda - men så olika uttryck de ändå ger!

 1970-tal versus 2010-tal.

Intressant.

(För en mönsternörd)


Vad blir det för mat?

Vet inte riktigt.

 


Denna lilla skål i köket kan ju ge en lite asiatisk inspiration, men jag tror att den där stackars ingefäran gjort sitt, eller...?


Hur som helst, så laddar jag lite inför nästa helg:


 


...tycker det här är lite kul.

Har köpt hem ingredienser till Earth Hour-bakelsen.

Dottern och jag tänkte nämligen labba lite i köket på fredag - ska bli roligt!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se