LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 7 juni 2011

Full rulle

Av Mynta - 7 juni 2011 12:27


 


Ja, vi har lyckats räkna till 9 st  än så länge...det kan vara fler på gång; Tora vägrar resa sig från redet...


Visst är de bara sååå gulliga???

 
ANNONS
 
winnerhorse

winnerhorse

7 juni 2011 21:57

Vet du MyntaPynta när jag skulle skriva säkerhetskoden var den ruad. Ruvad om det var fem och road! tack för titten, spännande o uppfriskande visit! Vackra kacklande djur. Att dom inte trampar på de små dunbollarna.

Har laddat upp lite bilder som jag tror att du gillar!

http://www.winnerhorse.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Myntapynta

8 juni 2011 20:08

Ruad? Låter ju nästan som "luad" (skånska för rökt)! :)
Jo, det händer faktiskt att de trampar på de små, men de är förvånansvärt tåliga, och piper bara till lite extrahögt, liksom! :)

Jag går in på din blogg och kollar nu!

 
Anki Paulsson

Anki Paulsson

9 juni 2011 12:14

Men gud så söööööööött!!!!
Vad härligt att kunna bo så man kan ha höns.
Har alltid velat det, men maken är en riktig statsråtta om man säger så.
Vill oxå säga att du har en härlig och intressant blogg. Så skj att se allt fint som du skapar.

Har tjuvkikat här en tid, men aldrig kommenterat, så jag tyckte det var på tiden :)

Kikar snart in igen

http://www.hampusmamma.bloggplatsen.se

 
Anki Paulsson

Anki Paulsson

9 juni 2011 12:14

Just ja, jag glömde fråga om jag får länka till dig via min blogg?

http://www.hampusmamma.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Eva

12 juni 2011 09:19

Hej Mynta,
nu är det en tid sen jag kommenterade men n var jag ju tvungen. Kära hjärtanes så söta små dunbollar! Jag älskar dessa söta individer! Jag har ju en hel del själv, typ 40 skulle jag tro nu, kycklingar pratar vi om då alltså. Vuxna höns har jag ju ännu fler :/
Jag har lite frågor till dig ang tidigare inlägg du gjort som jag blev sådä extra nyfiken på :) Men det skickar jag via mail. Fast inte nu, för nu hinner jag inte. Dax att gå ner till hästarna med morätter & vatten & så ska hönsen ha sitt & hundarna ska ha sin promenad, sen e det dax för bakluckeloppis i Ö Sallerup! Tjoho! Vilken skojig söndag det ska bli! ;)

Kram från Eva

 
Ingen bild

Mynta

14 juni 2011 11:30

Anki:
Vad kul att du kommer in och säger "hej"!
Klart att du får länka till min blogg - länka på bara!!! :)

Eva:
40 stycken??? WOW! Snacka om att ligga i lä... :)
Alltså hur stort hönshus har du? Vilka hönsraser?

Väntar med spänning på dina frågor... :)

 
Ingen bild

Eva

14 juni 2011 14:55

Haha, ja det e gäng små söta dunbollar som huserar här i olika åldrar! Jag mer än ett hönshus, dessutom uppdelat i flera avdelningar. :) Jag har totalt 11 olika grupper vuxna höns nu, men inom 3 veckor uppgraderas det antalet till 13... Jag har Dvärg Kochin i 6 olika färger, gul orpington, Brahma, Maran i 2 olika färger, Isbar & så har jag japanska vaktlar också. :)

& än så länge har jag inte fått ändan ur vagnen & mailat dig, men det kommer ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se