LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 18 juli 2011

En...

Av Mynta - 18 juli 2011 22:53

 

...svennematta från Rusta.

59 riksdaler.


  Två.

Pimpattack en fredagkväll.

Bara sådär liksom.


 

Två (och en halv): Klar!!!


  Tre.

Lite sådär på avstånd.


Klippte av fransarna, kantade med en bit tyg.

Ritade blommor med tuschpenna och broderade med restgarn.


Nu först är den värdig  en plats på golvet i min nya verkstad!Höns/kycklingföljetongen fortsätter...


Nu!


...sitter alla på sittpinnarna inför nattens sömn.

Gulligt och smått kaotiskt.

Och lite fnissigt.


 

Mina små gullefjun.

 
ANNONS
 
charlotte

charlotte

19 juli 2011 14:39

Wow! En matta och den ser ut som värsta designmattan :) Tänk vad man kan göra med lite. Skitsnygg med andra ord ;)
Söta kycklingar, men hur många höns har du nu?
KRAM och ha en fortsatt fin sommar och jag hoppas den där förkylningen gav med sig.

http://ihimlenlyserstjarnorna.blogspot.com

 
Ingen bild

Eva

19 juli 2011 19:19

Men rackarns vilken snygg matta! Sen när man såg den färdiga pimpade mattan så var den ju assnygg!!! Jag förstår inte hur du gör??? Vad jag önskar att jag kunde likadant! Det finns ju massor som jag skulle vilja pimpa här hemma ju!!!
Vad stora söta kycklorna blivit! Hur många av varje är det? Sist var det ju överskott på tuppisar, så nu håller vi tummen på tvärsom denna gång!

Förresten, sände dig ett lååångt mail för några dar sen, kika på det & svara gärna. Jag är eld & lågor & planerar för fullt nämligen! ;)

Kram
Eva

 
Ingen bild

Mynta

19 juli 2011 20:39

Charlotte: Oh, vilka snälla ord - tack! Jag gillar också min nya matta!!
Nu har vi totalt 15 höns - mmen vi planerar inte att behålla alla... :)
Jepp - jag är kry från förkylningen (lagom tills jag skulle börja jobba igen...).
Kram tebax!

Eva:
Iiiiihhhhh! Jag har SÅ dåligt samvete för att jag inte hunnit svara på ditt fina brev - men livet kom emellan med en massa jobbande och vardagsmåsten! Men jag ska svara IKVÄLL - det lovar jag! (efter Barnaby? :) )
Klart du också kan pimpa matta - det var inte ett dugg svårt - lite trögt ibland att få igenom nålen, bara (broderade med en trubbig stoppnål...).
Kycklorna växer så det knakar, och om jag gissar rätt, så TROR jag att det är 5 tuppar och 4 hönor. Planerar att behålla EN tupp (en helsvart, tror vi...), samt alla fyra hönor. Då kommer vi att ha sammanlagt 11 höns. Och där är det STOPP och BELÄGG! Fler kan vi inte ha.

Hör av mig via mejl i afton...kram!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se