LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 28 juli 2011

Livet går vidare

Av Mynta - 28 juli 2011 12:36

 

Och vardagen rullar på.

Känns tryggt och lugnt ändå.

Något hemvant att falla tillbaka på, liksom.


  Middagsmat lagas...


  ..vareviga dag. På samma ställe. Med samma omgivning.


  


Råkostsallad till middagen?

Nej - till hönsen! Såklart.

Ibland tror jag faktiskt att jag sköter om mina djur bättre än mina barn...


 

Jakten går vidare på det ultimata NATURLIGA schampot...

Himmagjord (skånska) deo samt tvål står som nästa punkt på  to do-listan!

Vill kunna SJÄLV.

Vill veta EXAKT vad som finns i det jag utsätter min kropp för!

 Jättespännande - jag lär mig mycket på vägen!


Tala förresten om för mig varför INGEN vill köpa

en skitsnygg ekskänk (30-40-tal?) på Blocket för enbart 300 kronor???


Jag har haft en annons inne i snart TVÅ månader...


 

Skitbra som stereoskåp, linneskåp, TV-skåp, sideboard...enkla och rena linjer...lättplacerat (om man nu inte som oss bor i ett liiitet hus...).

Skänken "blev över" när vi möblerade om i min s k verkstad. Vi har verkligen FÖRSÖKT att hitta en ny plats åt den, men det finns inte. Suck.


Nej - nu ska jag betala lite räkningar.

Tryggt och hemvant som bara den. 
ANNONS
 
Charlotte

Charlotte

29 juli 2011 08:45

Den skänken hade jag mer än gärna köpt av dig! Ser framför mig det ultimata pysselskåpet - nackdelen är väl att du befinner dig i Skåne och jag uppe i storstan! Fasiken också... fast jag kanske inte har plats?!
Vardagen kommer tillbaka, lugnt och sansat. Befann mig på resande fot när dådet skedde i vårt grannland - kände mig maktlös och ovissheten om möjligen någon jag kände hade befunnits sig där var hemsk. Jag hade tur - så långt jag vet är alla mina vänner i Norge oskadda.
Jag har en bok om att tillverka naturliga hudvårdsprodukter - den kunde du fått för jag tror aldrig jag kommer att göra sådant själv. Inte vad jag just nu vet i alla fall. Jag håller med dig om att det skulle kännas mer tryggt att använda naturliga produkter och inte en massa kemikalier.
Ha en fin sommar! Det är väl bra att du tar hand om dina djur ;) barnen dina klarar säkert att laga till råkost själva - inte populärt kan jag tänka mig eller? Att äta det alltså.
Nu regnar det!!! Det RERGNAR!!!! Jag som skulle ut och röra på mig...
Kram!

http://ihimlenlyserstjarnorna.blogspot.com

 
Ingen bild

Mynta

29 juli 2011 18:08

Charlotte: Vad gulligt av dig att tänka på mig angående boken om naturliga hudvårdsprodukter! Men jag har faktiskt precis köpt en själv, samt lånat några på bibblan = jag har så det räcker och blir ÖVER! Spara du din till dig själv istället - en dag kanske andan faller på att mixtra till lite egna hemmablandningar...

Beträffande ekskänken, så tror jag att den nog har blivit såld nu...!!!☺☺☺

Regn är inget jag lägger märke till, riktigt - inte när det envisas med att regna VARENDA dag...grönt och frodigt blir det, men när smågrodor börjar hoppa omkring lite här och var i trädgården, tycker jag att det har blivit lite FÖR blött!!! Ser fram emot EN ENDASTE solig och torr dag - det var faktiskt längesedan det inträffade, nu!

Ha en fin sommar själv, Charlotte!
Dina kommentarer gör mig glad, och gör att jag känner att det finns NÅGON därute som läser det jag skriver...tack för det. Betyder mer än du tror!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se