Direktlänk till inlägg 12 augusti 2011
OK - sista kantarellfrosseribilden.
Här steks de (ca 1 liter) FANTASTISKT EGENPLOCKADE kantarellerna
varsamt och ömt i äkta smör av maken.
En minut efter detta, dränks de i vispgrädde, vitpeppar & örtsalt. Pasta blev kokt, parmesan blev färskriven...och extasen blev fullkomlig!!!!
Lycklig.
Måste bara visa en av alla rotvältor som korsade vår väg i svampskogen.
Denna kändes stor som en hel STAD.
Eller som en helt egen planet.
ENOOORM!!!
Spöklik & majestätisk.
Ett Gudrun-offer, antagligen.
Tragisk men spännande.
En ny livskedja tar form?
Den enes bröd...?
Förresten - måste ju visa vår nya, fina disktrasa!
Virkad av undertecknad.
En fröjd att se på.
Och att använda.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 |
4 | 5 |
6 | 7 | |||
8 |
9 |
10 |
11 |
12 | 13 |
14 |
|||
15 |
16 | 17 |
18 | 19 |
20 |
21 |
|||
22 |
23 |
24 |
25 |
26 | 27 |
28 |
|||
29 | 30 | 31 |
|||||||
|
Hemmahuset
Trädgården
Hönshuset
En del av flocken
Vardagsvåndor...
Gräddbullen
Middagsfixande
Pysslande
Bakande
Lyssnande