LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 3 november 2011

Höst-terapi

Av Mynta - 3 november 2011 11:43

 


När allt elände tycks hopa sig och bli för mycket, blir skapandet en livsnödvändig ventil för mig.


Om det så gäller att arrangera små stilleben, baka, virka, sätta ihop dagens klädsel, ljuspyntande...

 

- allt skapande hjälper!


Extrabra är det när man kan SLUTFÖRA ett av alla miljoner pågående projekt:


 


Har ju blivit klar med min virkade tubhalsduk av s k solrutor!!!


Bloggplatsen envisas med att lägga in alla bilder i MEGA-storlek - gillar inte det riktigt.


Tycker inte om när man måste scrolla upp och ner för att få se bilden i sin helhet...

Hoppas jag inte skrämmer er med mitt MEGAhuvud på bilden ovan - jag känner mig liksom lite påträngande STOOOR såhär.


Vill ju egentligen gärna gömma mig så gott det går...


Ett tips till alla er som ska montera/blocka era virkade eller stickade alster;


 


- Det går skitbra med hjälp av en frigolitplatta från det stora byggvaruhuset!

Säkert ingen nyhet, men för en kostnad av endast 18 pix, tycker jag att det kan vara

 värt att dela med sig av!


Nytt terapi-projekt är redan igång:

(vad trodde ni???)


 


Ni kan ju roa er med att försöka lista ut vad det ska bli...


En annan form av terapi är ju s k ljusterapi.

Den använder jag mig av HELA tiden;


 


...fast på mitt eget vis!


Plötsligt blev det faktiskt lite roligare att betala räkningar i veckan.


Stilleben-terapi blir kul när man hittar billig & fin rekvisita:


 


Ett av dotterns fina födelsedagskort tillsammans med små pumpaliknande torkade frukter från växtvaruhuset, blev till ett vackert och terapeutiskt blickfång.


Jag har ju allt jag behöver.

Nästan.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se