LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 6 november 2011

Udd på tillvaron

Av Mynta - 6 november 2011 10:06

 


Beslöt mig för att virka en udd på min höstsjal.


Nu vill jag även förse min tubhalsduk med en udd.


Snälla - ge mig råd - vilken av dessa tre färger ska jag välja då?


 


Detta inlägg kommer att  kategoriseras under rubriken i-landsproblem...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Petra

6 november 2011 10:51

Vacker sjal Mynta, jag undrar bara vad det är för garn du har virkat den i

 
Ingen bild

Mynta

6 november 2011 10:58

Hej Petra!

Sjalen på översta bilden har jag virkat av ett garn från
Järbo Garn; "Fantasi". Färgen heter 60147!

 
charlotte

charlotte

6 november 2011 13:03

Jag skulle ha valt det mörkblå! Helt enkelt för att jag inte är vän med orange och ljusblått är inte heller min färg. Snygg sjal!!

http://ihimlenlyserstjarnorna.blogspot.com

 
Ingen bild

Linda Jönsson

6 november 2011 14:22

ooooooooooooooooooorange!

Jag måste ta itu med tröjan till Lovisa! Jag är så sugen på att kunna sticka en massa saker, men tiden/orken räcker inte till. Och så vill jag lära mej virka ännu mer, men är så dålig på att virka efter mönster. Har lättare för att lära mej om någon visar hur man gör.

Och nu är det bara två ggr kvar på stickkursen för denna termin :-(

Huuuuuuuuuur ska jag få ihop det?

 
Jenny

Jenny

6 november 2011 19:47

Hmm...svårt val. Turkos eller orange, men jag lutar nog mest åt orange. Ska bli spännande att se vad du väljer :)

http://hallongumman.blogspot.com

 
Ingen bild

Petra

8 november 2011 09:23

Jag hade valt orange :D Tack för infon om garnet.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se