LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 17 november 2011

Doktor...Vem???

Av Mynta - 17 november 2011 12:50


Dottern blev så inspirerad av mitt misslyckade blåmålande-av-köksdörr-projekt,

att hon krävde en upprepning.


Fast denna gång skulle det ske uppe i hennnes rum...


 


Dottern är nämligen en hängiven följare av TV-serien "Doctor Who"

 (klassisk brittisk science fiction-serie),

och såg omedelbart en "Tardis" ta form i köket. Nu ville hon ha en egen.

 Det ännu icke färdiga resultatet syns ovan!


Vi har även hjälpts åt med att fixa scenrekvisita åt hennes och pojkvännens gemensamma band:


 


Vi jobbar bra tillsammans!


 


Har jag förresten visat dörrsmycket jag gjorde till den nu så omtalade blå dörren i köket?

Om inte - här är det.

Ett tager-vad-man-haver-smycke.


 


Frosten kom till Skåne i helgen.

Dags att ta in ömtåligt utepynt...


 


Jag har då ÄNTLIGEN fått tag på ett skott av "Elefantöra" (Parasollpiléa) - lycka!


Virkandet och projekten ökar ständigt i antal:


 


Tycker det finns alltför mycket vackert garn i förhållande till dagarnas längd. Fler timmar, tack!


 


Ibland virkas det så ivrigt, att t o m USB-kablar riskerar att bli invirkade...


Ett annat projekt på gång; men NÅGON har snott mitt limstift!!!!!

 Blir VANSINNIG!!!

Jag vill ju fortsätta! NU! OMEDELBUMS!!!!!!!


  


Suck.

 
ANNONS
 
Jenny

Jenny

17 november 2011 15:19

Oj, vad många härliga projekt! :) Det svart/grå har du visat förut, men inte berättat vad det ska bli - så spännande!
Jag blir så inspirerad av dina fina metall-saker, som du gör. Jag skulle gärna göra ett försök att skapa nåt jag också. Vilka verktyg rekommenderar du att man har för att lyckas?

http://hallongumman.blogspot.com

 
Ingen bild

Linda Jönsson

17 november 2011 17:14

sjalen efter mönstret jag hade?
svår?
vilket garn blev det?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se