LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 16 december 2011

Årets julshow?

Av Mynta - 16 december 2011 09:05

 


I år bestämde jag att våra tre tomtar ute i tittskåpet bredvid ytterdörren skulle få bli upplysta.

Ser jättegulligt ut när det är riktigt mörkt ute!

Nu fattas bara att de ska greppa varsin mikrofon och dra av nån jullåt, eller hur?


Klippte ut några stjärnor från en konservburk och hängde i en av våra små bordsgranar:


 


Gillade hur det blev!

Lagom skirt och enkelt, liksom.

 
ANNONS
 
Jenny

Jenny

16 december 2011 15:29

Heja tomtarna!!
De ser ut att ha riktigt mysigt i år :-D

http://hallongumman.blogspot.com

 
Lycke

Lycke

17 december 2011 19:24

Älskar när du är sådär pysslig. jättefint blev det. fin idé med konservburkshjärtat också! och du, jag såg precis att du svarat på min fråga om skrotkransen..sent omsider :) tack snälla du för svaret. kikade in på panduro för att försöka hitta såna där lite större paljetter (som du hade i mitten av blommorna) i tanke på att försöka mig på en krans till våren, men hade himla svårt att hitta. de skriver ju inte alltid heller hur stora paljetterna är. minns du vilken sats elller sort du köpte ?

många kramar mot Jul, Lycke

http://till-vidas-ara.blogspot.com

 
Ingen bild

Mynta

17 december 2011 22:36

Jenny: Ja - fint med lite ljus på "scenen"!? :)

Lycke: Paljetterna som jag köpte har nog ändrats liiite - det ser ut som om det liksom lagts till en del figurer som inte fanns när jag köpte mina...men annars måste det ju vara de här :

http://www.pandurohobby.se/Katalog/50-Skapa-Dekorera/5060-Dekormaterial/506030-Glitter-Paljetter/1/213137-Paljetter-80-g-figur-fargmix

Lycka till med egna skrotkransen - det är SKITkul att hålla på med "skrotkonst"!!! :)

 
Lycke

Lycke

19 december 2011 08:44

Åå jag tänkte nog att det skulle vara de där som låg närmast till :) sen hittade jag en hel del fina på "slöjddetaljer" också, har inte beställt hem ännu, men tänkte idag, så himla pysselsugen. förstår att det är jättekul med skrotkrans. en till liten fråga : vad för slags verktyg behövde du till att göra kransen...bara vanliga avknipsartänger" ? vad använder man för att göra hål i dem egentligen?

kramar igen, Lycke

http://till-vidas-ara.blogspot.com

 
Ingen bild

Mynta

20 december 2011 09:21

Lycke: När jag gjorde kransen använde jag enklast tänkbara verktyg;
avbitartång, flattång, sax, spik & hammare för att göra hål...

 
Lycke

Lycke

22 december 2011 08:13

Tack snälla du :) nog vet jag det ska bli nåt pysslat för mig med när tiden hinner med!

många kramar Lycke

http://till-vidas-ara.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se