LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 23 januari 2012

Lappar & listor

Av Mynta - 23 januari 2012 10:01


Ledig måndag.

Ambitiös start direkt på morgonen med intentionen att få så mycket gjort som möjligt.

Listor är då ett måste.


Dagens to-do-list:


 


Den är alltså inte komplett än. Lägger till allteftersom...


Planerar veckomeny:


 


Tog en gratisbroschyr på ICA förra veckan, som innehöll recept med ingredienser vilka övervägande bestod av varor ur deras ICA Basic-sortiment.

Tänker ge det en chans, och se om det håller godkänd Mynta-standard...


Utifrån menyn skapades sedan en inköpslista:


 


Almanackan kollades igenom, för att se vad som ligger inplanerat i veckan...soptömning (måste komma ihåg att rulla ut soptunnan till tomtgränsen - annars tömmer de den inte), bilreparationer,

 tvättmaskinsreparationer, styrelsemöten, extra körövningar, m m...


Logistiken MÅSTE fungera.

Pust.


Så vad sitter jag här, för?

Upp och bädda med dig, människa! Sätt igång, för bövelen!

Meningen med listor är ju att de ska följas...


- Haj å ivaj!


(Skånska för hejdå!)

 
ANNONS
 
charlotte

charlotte

23 januari 2012 17:23

Älskar listor borde skriva fler :) Borde planera mera... men men...jo nu har jag börjat om: jättekuddefodralet finns på:

http://flygaovergronmossa.blogspot.com får väl se om jag klarar att hålla mig fast i mitt gröna nystan av vindlande vägar... eller spårar jag ut igen!

http://ihimlenlyserstjarnorna.blogspot.com

 
Ingen bild

Linda Jönsson

23 januari 2012 21:21

och jag har dreglat lite över järbos nya mönster som kom idag.
En virkad pippi-mössa är ett måste!
Och så blev jag sugen på att göra en klänning till Lovisa bestående av mormorsrutor, det borde väl gå? :-P

Imorgon förmiddag ska jag veckohandla! Sen på kvällen ska jag och Kristian på bio, vi har två biljetter som går ut på onsdag. Så det blir nya Hamiltonfilmen, ingen som lockar mej jättemycket men maken vill se den, jag kan ju alltid sova eller oroa mej för att Lovisa gallskriker hemma hos sin faster.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se