LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 24 januari 2012

Handla - check!

Av Mynta - 24 januari 2012 09:17


Känner ju att jag måste visa vad min planerade ICA Basic-handling resulterade i, igår:


 


Detta släpade jag hem!

ICA Basic-varorna syns i mitten.

Inte så många som jag hade tänkt mig, dock. Lokala ICA-handlaren hade slut på många av varorna.

Blev faktiskt rätt besviken.

Kvittot blev därför såhär:


 


Dyrare än beräknat, alltså.

Visserligen handlade jag mat för två dagar till (lörd & sönd), samt nåt schampo, disktrasor, gröna växter, men jag tyckte ändå att totalsumman drog iväg lite väl mycket.

Ska köra till ett annat ICA nästa vecka - tror de har fler ICA Basic-varor i sotimentet, där!


Gröna växter, ja...måste ha nåt fint att titta på när jag sitter vid matbordet.

 Satsade på något som inte kostade så mycket, men som är tänkt att vara länge, om jag sköter det väl:


 


Tre miniväxter som jag satte tillsammans i en kruka:


 


- Känns grönt & fräscht!


Passade även på att plantera om Saint Paulia-skotten som jag fick av gräddbullens uppfödare i höstas:


 


Igår var ju vår vegetariska måndag, och då gjorde jag en alldeles ny sallad åt oss,

 efter ett recept från ICA Buffé; Gurk- och blomkålssallad.

Gav en helt ny smakupplevelse.

 Lite cool, faktiskt!


 


Skulle du få för dig att göra den nån gång, så uteslut INTE de rostade sesamfröna - det var liksom DE som gjorde hela smakupplevelsen (enligt mej, då!) - brytningen mot den syrliga dressingen blev mycket intressant!

Gav mersmak.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Linda Jönsson

24 januari 2012 11:20

lägg till en hundring på ditt kvitto så har du slutsumman av min veckohandling jag gjorde idag men då köpte jag även blöjor (2 förp), storpack serla toapapper, kattmat ( 5 kg torrfoder), pålägg och läskedryck. De hade även billig fläskfärs i storpack på maxi i hässleholm, så 2 kg färs åkte med hem istället för 500 g.
Och maten räcker till måndag nästa vecka.

Jag kikade lite på deras järbosortiment, men de har inga mönster på maxi, dåligt!

 
Ulrica

Ulrica

24 januari 2012 21:40

Ser onekligen gott ut! Här hurtar vi på i vintervädret och njuter av solen, och så virkar jag vantar, impad av dina blå på bilden!!!!! och så väntar vi valpar! Vilken dag som helst! kram!

http://www.lyckeboet.blogspot.com

 
Ingen bild

Mynta

25 januari 2012 09:04

Linda: Är ICA MAXI i Hässleholm ett bra ICA MAXI? (Om du t ex jämför med Hyllinge?)
Vad kostar förresten ett pkt blöjor idag? Har ju hunnit glömma...
Tycker du verkar ha fått mycket mer för dina pengar än vad jag fick...
Vilka Järbogarner tar ICA MAXI in i sitt sortiment?

Ulrica:
Det VAR gott! Och ännu godare blev det faktiskt dag 2 - då det fått stå och dra till sig lite mer av dressingen...
Virka är kul!!! Menar du mina virkade lovikkavantar i högermarginalen? När jag virkat dem var jag faktiskt även impad av MIG SJÄLV! :)
Oh vad spännande med valpar!!! Hoppas allt går som det ska !

 
Ingen bild

Linda Jönsson

25 januari 2012 17:24

Jag tror de två maxi är ganska så snarlika, men gillar nog hässleholm lite bättre!

Maxi i hässleholm har raggi, lovikka, vinga (tror jag det heter, akryl iaf), såna där små nystan som det ligger 10 st i en förpackning, och något mer garn jag inte kommer ihåg. Tror de har verona med.
Raggi kostar 59, minns inte vad yllis tar.

Ett paket libero kostar 105 kr och den innehåller 68 blöjor, vara två veckor ungerfär. Pampers kostar samma tror jag.

 
Ingen bild

Mynta

27 januari 2012 09:31

Linda:
Yllis tar 62 för enfärgade Raggi, 67 för flerfärgade...
105 spänn och de varar i två veckor...7.50/dag...kan det väl vara värt? En skitsak, kanske? :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se