LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 16 februari 2012

En skänk från ovan?

Av Mynta - 16 februari 2012 22:47


 


Tycker så mycket om vår skänk!

Och tänk - den har funnits hos i många, många år.

 De senaste tio åren har den dock fått tillbringa nere i källaren, som förvaring åt bordslinne, porslin och (o)tyg.

Välkommen upp i ljuset igen min vän, säger jag!


Tycker speciellt om den om kvällarna - den ger ett så skönt och harmoniskt intryck med sin blotta uppenbarelse.

Och jag har ju fått ännu en yta att ordna stilleben på!!! Love it.


 


Men jag vill ha den svartbetsad.

Tror jag nästan säkert.


Eller är den bruna tonen mera levande?

Suck.

Så är jag där igen.


Går vidare med att titta på flera favoritkvällsvrår:


 


Vitrinskåpet i köket som ständigt förändrar utseende...


 


...fönsterkarmen där alla gröna bebisar växer sakta men säkert.

Jag sköter dem som om de vore mina egna barn.

Men jag skjutsar dem ingenstans!

(Känner mig som en taxi, stundtals...)


På tal om kväll;

häromkvällen  skulle dottern med pojkvän sätta sig ner för att äta kvällsvard.

På mindre än 60 sekunder (lovar!) fixade jag detta efter ett blixtinfall

(javisstja - det är ju Alla Hjärtans...!):


 


Själv skiter jag i det, men för ungdomar verkar det vara desto viktigare...

Tror jag lyckades göra det lite speciellt för dem, ändå.

På 45 sek.


Maken och jag tog varsin kopp kaffe och satte oss i varsin hörna av TV-soffan.

Jag stickade, och han vek upp sin laptop.

TV:n flimrade i bakgrunden.


Helt OK för mig.

Älskar ju min sketna vardag.

Ärligt talat. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se