LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 22 februari 2012

Lever på hoppet

Av Mynta - 22 februari 2012 09:44

 


Plötsligt har vi gott om plusgrader här i Skåne.

Islyktan jag gjorde har sett sina bästa dar...


 ...och snöskyffeln lär nog få vänta innan den kommer till användning igen.


Utsikten ifrån där jag sitter just nu, kan man ju önska vore nån annan - grådis & smutsiga snörester utanför fönstret.


 


Men det finns saker som gör mig hoppfull.

Hoppfull över att någonting ska vända snart.

Ljus och värme ligger nog faktiskt inte så långt borta, ändå...?


 


Alla mina gröna bebisar runtom i huset ger mig hopp.

Alldeles snart ska de få ett alldeles eget liv i varm, omhändertagande jord!

Här syns mina basilikabebisar i köksfönstret.


I samma fönster finns Karlbergarbebisar:


 


De finns förresten på fler ställen:


 


På matbordet finns porslinsblommebebisar:


 


Senaste besöket på ICA gav dessa två som resultat:


   


En primula och en amaryllis.

10 kronor styck.

Kan man ju inte bara ignorera.


Vad får man för annat kul för tjugo kronor idag?

- Inte mycket!


 
ANNONS
 
charlotte

charlotte

23 februari 2012 14:09

Lever hoppet är vad vi gör just nu! Nära släkting som är mycket sjuk... därav lite tystnad från min hörna av jorden. För att pigga upp mig sticker jag iväg och sjunger en truddelutt!
Kram och ta hand om dig och blommor!! (de där som jag alltid tar död på)

http://flygaovergronmossa.blogspot.com

 
Ingen bild

Mynta

24 februari 2012 11:40

Usch - låter jobbigt, Charlotte! Vilken tur att du hittat sången i dig! Du får sjunga lite extra nu, kanske? Ta hand om dig, du också. Kram!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se