LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 29 februari 2012

Små, små saker...

Av Mynta - 29 februari 2012 09:17


...som ger mig måbravibbar i vardagen:


 


nya insynsskydd på toan...


 


...ett fång tulpaner på matbordet...


 


...blickfång vid middagslagandet...


 


...omochomblommande amaryllis...


 


...snygg pappersservett med mönster to die for...


 


...upphängt loppisfynd...


 


...ordning och reda i "linneskåpet" i sovrummet...

(fem sopsäckar senare!!!)


Vid alla dessa ställen tankar jag måbra-känsla.

Jag ser till att alltid omge mig med MÅNGA tankställen.

 ETT enda tankställe kan rädda min dag.

 
ANNONS
 
charlotte

charlotte

29 februari 2012 19:02

Nej nej inte behöver du bli nervös... jag kan bara höra mig för hur det är med publikplatser. Behöver inte ens säga att jag vet en som eventuellt kommer. Då ska de väl ha reda på allt! Vad ska jag då säga jo hon heter MYNTA! Gissar att det kommer att bli en hel del undrande blickar. Jag kommer bli ÄNNU MER NERVÖS!!! Hjälp sjunga inför MYNTA ;) så nu kan vi vara nervösa tillsammans.
Men oj vad du är duktig på att ordna fina platser. Mitt linneskåp tror jag att jag städat minst tusen gånger och det konstiga är att det aldrig blir någon större ordning. Undrar hur det kommer sig att att allt fler saker hittar in dit??
Fågelblickinskyddsbilden? Tablett? Den är så HIMLA FIN!! Jag blev KÄR direkt!
Kram!

http://flygaovergronmossa.blogspot.com

 
Ingen bild

Mynta

1 mars 2012 08:51

Charlotte:
Visst är det väl konstigt att det alltid är jobbigare att sjunga inför någon man "känner", en någon helt anonym???
Men det kommer att gå jättebra, ska du se! Hoppas nu bara att allt ordnar sig, så att jag inte behöver jobba precis då...

Fågelinsynsskyddet är alldeles riktigt tabletter som jag köpt på IKEA. Jag har redan en bricka sedan tidigare i samma mönster. Älskar motivet och färgerna! Passar extra bra nu också, när det är fågel-vår! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se