LIVET ENLIGT MYNTA

Direktlänk till inlägg 12 april 2012

Jesus och Vulkanen

Av Mynta - 12 april 2012 07:49Min påskhelg kommer att vara ett minne förevigt.

I dagarna tre genomförde nämligen min kör (och några till) bejublade och utsålda föreställningar 

av rockoperan Jesus Christ Superstar.


Vi började repa i höstas, och biljetterna såldes slut redan i januari!

Vi har haft SÅ himla kul - och nu är jag så trött, så trött...

Men oerhört lycklig och varm om hjärtat. 


Buketten ovan fick jag av min kära syster efter en av våra föreställningar.  


   


Vi hade anlitat proffs för att hjälpa oss med ljud, ljus och scenbygge.

Myggorna på bilden ovan användes flitigt.


Jag har alltså inte hunnit med det "vanliga" påskfirandet i år.

Inga påskmiddagar hos släktingar, ingen äggjakt...

Inemellan föreställningarna har jag sovit & laddat inför nästa.

Maken har fått stå för all markservice.


En av dagarna tog jag dock en promenad med gräddbullen,

och kom hem med en (bajs-)påse full av detta:
Prima nässelskott!


 


Förvällde, fräste i olivolja tillsammans med lök & vitlök.

I med lite mjöl, vatten, grädde & örtsalt...


 


Lade i nykokta Chaboägg - klart!

Mums!

(Visst liknar det en gubbe?)


 


Te har druckits för att hålla halsen i trim.

Jag har fått två nya favoriter!


Och nu bryskt över till avdelningen för...


...SKRYT!


(Stolt sådant!)


16-åriga dottern har ett band tillsammans med pojkvännen och en kompis.

De kallar sig Vulkanen.


Och...

(trumvirvel)


...nu har de gett ut en EP, som finns på Spotify och iTunes!!!


 

Klicka på EP:n för att lyssna på Spotify!
EP:n heter "På väg hem", och innehåller tre låtar.

Musiken de spelar hamnar under kategorin Electronica/Dreampop/Indie.

-Lyssna gärna! 

De har en bandpage på Facebook, bl a:

http://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/vulkanen


 

- Skitkul!!!


 


 

 
ANNONS
 
Tant Grön

Tant Grön

12 april 2012 09:21

Så bra! Jag lajkar och sprider på fäjan :-)

http://ihuvudetpatantgron.bloggplatsen.se

 
Lycke

Lycke

12 april 2012 13:50

Hej och tack rara du för orden :)))
och jo, som jag nämnde i några inlägg längre ner så är det min barndoms salikon som är rosenbusken jag målar. också sönderläst denna boken :) och här står den lite som en symbol, så den har jag målat av ganska lik, bara flyttat om lite som jag behagar (ler) och det är akryl jag målar i. och visst är det collage också. det längst fram är ett slags scrapbook-papper jag hade liggande, som nu får vara kulle här. jättekul att pilla på med det här när man nu får tid till det. idag är det lite si och så med det, men jag har lovat mig själv att måla färdigt nåt för en gångs skull så det blir väl vad det lider..hmm
mycket fint här och nu blir jag hungrig också med allt gottat. har inte lyckats få mig till att göra en sån där skrotkrans ännu, men vill!!! kul att du kikade in..nu ska jag försöka få Liten att sova för fjärde gången...pust..kramar Lycke

http://till-vidas-ara.blogspot.se

 
winnerhorse

winnerhorse

14 april 2012 21:48

Hej Mynta! Jag tar av mig den osynliga hatten. Grattis till musicerande dotter.
Det kunde ha stått Jesus och tulpanen också. Mycket vackra tulpaner!!

http://www.winnerhorse.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Mynta

15 april 2012 09:21

Tant Grön:
Himla trevligt av dej, ju!
Och kul att höra från dig igen!!! :)

Lycke:
Jag blir ju också sugen på att måla nu...tycker det är kul att du använder dig av collage - bilden får ytterligare dimensioner då, tycker jag!

Winnerhorse:
Tack - det är urkul med den musicerande dottern!!! :)
Tror det måste ha varit papegojtulpaner...? Vackra är bara förnamnet!

 
Ingen bild

Persilja

17 april 2012 12:59

Men dumma du som gömmer så viktiga saker långt ner i ett inlägg!!! ;) Höll ju på att missa detta för att jag skyndar mig att klicka bort dig då du skriver om NÄSSELsoppa som om det vore sommar! (Grr) Våra nässlor ligger under en meter snö för f-n. Men NU -såg jag ju detta VIKTIGA!!!! Grattis till dottern-UNDERBART! Och så fick jag se tredje generationen och ni är ju som kloner, du dotra och mor! Så gulliga ni är allihopa!

 
Ingen bild

Mynta

17 april 2012 21:59

Persilja:
Gulliga är nog inte riktigt rätt adjektiv - vi är snarare ENVISA (som f-n), enstöriga (?) och rätt egna...och OLIKA. (eftersom INGEN av oss vill erkänna/fatta att vi egentligen har himla mycket gemensamt...) Men vi har nog en rätt givande gemenskap (när vi väl träffas). Vi ger varandra rum, liksom. Och vi är inte rädda för att kritisera varann. Vi vill få ut det BÄSTA av våra förmågor hela tiden - är liksom ALDRIG riktigt nöjda. Jäkligt jobbigt egentligen, men det ger resultat i slutänden (inbillar jag mig...). Tack för dina snälla ord - de värmer mer än du kan ana.
Puss på dig för det.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mynta - 15 november 2013 22:22


  ...för jag finns ju på Instagram under mitt alias; systerylle.   Just nu finns det inte längre tid för att blogga, utan mitt uttrycksbehov i form av (många)bilder och några få ord, får utlopp just där, på Instagram, istället.   Älskar ...

Av Mynta - 6 september 2013 23:11

    Vi är många som njuter av det härliga sensommarvädret, nu! Här syns den skickligaste soldyrkaren hemma hos oss...       Det fina vädret till trots, har jag börjat förbereda inför hösten; en del av uteväxterna i kruka har fått ko...

Av Mynta - 2 september 2013 00:30

    Ja...det är jag, det. Gillar ju bubblor. Bubblor som man kan omslutas av; där man bara kan vara sig själv. Fixade en rent fysisk bubbla häromdagen, när jag återfann hammockregnskyddet i vårt garagekaos.       Inuti denna bubbl...

Av Mynta - 28 augusti 2013 10:13

    Vill bara säga att jag lever, och att bloggen INTE upphört att existera. (Fast man skulle kunna tro det...)   Sommaren har varit god, och jag har levt i allra högsta välmåga. Haft 3 veckors skön semester, pulat i trädgården, tagit ha...

Av Mynta - 22 maj 2013 17:24

Går hemma och hostar och tycker lite synd om mig själv. Får idéer mitt i långtråkigheten.   Laborerar med typsnitt, färger och mönster... Funderar nämligen på att brodera  armband för att  lägga ut i shoppen på Signerat.se. ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Blogkeen
Följ LIVET ENLIGT MYNTA med Bloglovin'

Hälsa på hos mitt "OFOG":

Runtomkring

           

Hemmahuset

 

       

Trädgården

 

  

 Hönshuset

 

      

En del av flocken 

 

  

 Vardagsvåndor...

 

 

  

 

Gräddbullen  

 

  

Middagsfixande

 

  

Pysslande

 

  

Bakande

 

 

 

Lyssnande


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se